Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan diagnostisere en svampete Brake Pedal


du kjører langs, og merker at bremsepedalen virker myk. Det føles nesten som om du tråkker på en svamp. Noe er åpenbart galt, og du må finne ut årsaken. Svampete bremser er alltid forårsaket av luft i bremseslanger, men det kan være flere ulike årsaker til dette. Du trenger
Bremsevæske
Box fastnøkkel
Plastikkslange og beholder
Vis flere instruksjoner
finne årsaken
en

Sjekk væskenivået i master sylinderen. Hvis væskenivået er lavt, må du blø bremsene. Fyll tanken av master sylinderen før det er helt full.
2

Installer en skikkelig box-fastnøkkel til høyre bakhjul krets Utluftningsskrue. Opprettholde væskenivået på halvfullt eller bedre i reservoaret gjennom hele prosessen.
3

Plasser en gjennomsiktig slange over Utluftningsskrue. Senk enden av slangen i en klar beholder delvis fylt med bremsevæske.
4

Har din assistent Trykk bremsepedalen helt og holde jevnt trykk på den. Når han har jevnt trykk på den, løsne Utluftningsskrue å frigjøre luft fra bremsen linjen.
5

Vent 15 sekunder, og gjenta trinn 1 til 4 med samme dekk til det ikke flere luftbobler kommer ut.
6

Følg trinn 1 til 5 for hver ekstra brems. Fyll master sylinderen reservoaret helt etter at alle bremsene er ferdig. Sjekk følelsen av bremsepedalen.
Når Bleeding ikke virker
7

Gjenta blødning prosessen. Dette kan utvise all luft som er fanget i systemet.
8

Sjekk dine bremseslanger for eventuelle lekkasjer eller rifter. Hvis du finner en, erstatte brake line og blø bremsene igjen.
9

Call for et slep eller ta bilen til en mekaniker hvis du ikke finner en lekkasje, og du har blødd bremsene på minst to ganger. Noe kan være galt med master sylinder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56858.html

Previous:
Next:

auto Bremser