Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte Skivebremser

med Skivebremser ble et alternativ i 1965 og ble standard i 1970. Bremsene foran slites ut fortere enn de bakerste. Erstatte klossene hvis bremsene knirker, erstatte calipers hvis bilen trekker til høyre og har rotorene slått hvis bilen rister. Her er hvordan du bytter bremsene foran. Instruksjoner
en

Trekk bilen inn i en godt opplyst plass og sett kvartaler bak bakhjulene. Dette vil holde bilen beveger seg når du jekke opp fronten. For ekstra sikkerhet gjelder i nødbremsen. Før du jekke opp bilen, ta fronten hubcaps av og bryte slepe nøtter løs. Det er lettere å løsne slepe nøtter mens bilen er fremdeles på bakken. Jack fronten av bilen opp og sette bukker under bilen hvis du vil.
2

dekkene av. Hvis du setter bukker under bilen, kan du plassere dekkene bak jack står å fange bilen hvis den faller. Bruk en fastnøkkel til å fjerne de to boltene som holder målepunktet på puten brakett og de to boltene som holder puten brakett til styringsgruppen knoke. Med noen biler, vil putene komme ut med bøylen, men på andre biler må du ta putene ut av puten brakett. Sett bøylen på toppen av styringsgruppen knoke eller binde den opp med wire for å holde den fra hengende fra bremseslangen.
3

Inspiser pads. En skrutrekker kan brukes for å få elektrodene ut. Bytt rotorene hvis putene er nede til metallet. Kontroller slitasjen på begge sider av bilen, og hvis det er en stor forskjell, må du erstatte målepunktene. Ikke installer de nye putene ennå, sette anti-tyster på baksiden av dem og sett dem til side. Sjekk rotorene for glass og sporene for å se om de trenger å byttes ut eller slått.
4

Bruk en skiftenøkkel til å ta brake rotors av. Også bruke en fastnøkkel til å fjerne puten parentes fra styringsgruppen knoke. Du kan ta rotorene til en body shop eller maskin butikk å ha dem slått. Sett slått bremseskiver tilbake på og bruke en skiftenøkkel til å sette pad parentes tilbake på.
5

Lukk bremsen reservoaret før du setter bøylen på igjen. Det er en riktig side caliper og en venstre side målepunktet. Det er lett å blande dem opp, slik at når du setter kalipperne på, sørg for at bleeder montering er i øvre stilling. Hvis bleeder er nede, har du dem på feil side. Bruke de nye messing skiver for å erstatte bremseslangen. Sett skivene på rett sted eller bremsene vil lekke. Hvis bøylen stempelet må komprimeres, bruker de gamle bremseklosser og en C klemme.
6

Bruk en flat skrutrekker for å sette de nye bremseklosser i bøylen. Pass på at du ikke skader pad klipp. Bruk en fastnøkkel til å bolte bøylen tilbake til pad brakett. Med hjelp av en venn, blø bremsene. Skift hjulene. Ved hjelp av en motstander mote, trekke til mutrene. Kontroller bremsevæske nivå, og legger væske om nødvendig. Sjekk bremsen linjen for lekkasjer.
7

Fjern bukker. Senk bilen, med hjulene fortsatt blokkert, gjør en kort test for å sørge for at bremsene fungerer. Trekk til hjulmutrene og sette hjulkapslene på igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56835.html

Previous:
Next:

auto Bremser