Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Ford Focus

Hvis du kan føle pulserende og vibrerende gjennom bremsepedalen når du bremse ned i Ford Focus, men du vet at bremseklossene er fine, er sjansen stor for at det er på tide å erstatte rotorene. Rotorer bare må endres hvis de blir vridd eller slitt ned, men prosessen er den samme i alle modell år med bare en liten forskjell for Focus SVT. Instruksjoner
For Ford Focus unntatt SVT
en

Jack opp din Ford Focus. Koble den negative batterikabelen. Ta av dekket og hjulet og sett til side.
2

Fjern den ytre bremsekloss holdeklipsen og bremseslangen fra sin støttebrakett. Bruk en c-klemme hvis nødvendig eller trekke bøylen utover for å slippe stempelet. Suspendere caliper og festet brems tråd med mekaniker wire.
3

Trekk av den gamle rotoren og rense skitt eller korrosjon av med en fuktig klut. Installere den nye rotoren og stram festeskruene. Kast mekaniker wire og monter bremsen linjen og caliper tilbake på plass. Trekk til caliper bolter med momentnøkkel til 21 ft lbs. (28 Nm).
4

Sett den ytre bremsekloss holdeklipsen og installere hjulet og dekk. Gjenta denne prosessen for hver ekstra rotor, senke bilen og stram dekk slepe nøtter med en momentnøkkel eller en luft skralle med en passende adapter. Prøvekjøre din Ford Focus for å sørge for at rotoren installasjonen var vellykket.
For SVT
5

Løft Focus SVT jekking og bukker. Blokker hjulene for å holde bilen ruller mens du arbeider. Koble den negative batterikabelen før du begynner.
6

Fjern dekk og hjul montering. Deretter fjerner kalipperens festebolter og skyv bøylen ut av bremseskiven (rotor). Suspendere bøylen og koblet brems tråd med mekaniker wire.
7

Trekk av den gamle rotoren. Rengjør området med en fuktig klut for å fjerne støv og korrosjon. Skyv den nye rotoren på plass og erstatte bøylen og bremseslangen til plassene sine. Monter caliper bolter med momentnøkkel til 98 ft lbs. (133 Nm).
8

Sett på hjulet, dekk og hjulmuttere. Gjenta for hver ekstra hjul og senke bilen, trekke til mutrene med en momentnøkkel og test kjøre Ford Focus SVT å sørge for at alt fungerer som det skal.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56975.html

Previous:
Next:

auto Bremser