Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bench Bleed en master sylinder i en Chevy Silverado

The røff og tøff Chevy Silverado linjen består av 1500, 2500 og 3500 modeller. Når du skifter brake master sylinder i en Chevy Silverado, bør du benk blø den nye før du installerer den. Det tar bare ca 10 minutter og vil sørge for at det ikke er noe luft i systemet som kan i sin tur få pumpet inn dine bremseslanger. Disse instruksjonene gjelder for enhver årsmodell. Du trenger
Replacement brems master sylinder (varierer fra modell til modell år og motortype)
Bench blø kit (kan komme med sylinderen)
Benk skrustikke eller klemme-on skrustikke
flaske DOT 3 bremsevæske
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern det gamle master sylinder før du benk blø den nye. Det sitter fremtredende på førersiden av motorrommet til høyre for motoren. Du kan rense og gjenbruke det gamle reservoaret eller få en ny en (noen master sylindere med en).
2

Sett den nye Chevy Silverado master sylinder i en skrustikke på din arbeidsbenk eller bord. Klemme det på plass, slik at det er nivå, og dette bidrar til å gjøre at luftlommer danner ikke under prosessen. Fjern forsyninger som kom i din bleeder kit og sette dem ut, slik at du kan kartlegge hva du har.
3

Installer reservoaret på erstatning sylinder, hvis det ikke allerede er gjort. Finn de to beslag som fulgte med settet og skru dem inn i uttakene på siden av sylinderen. Sett de to lengder av plastrør fra settet til beslag, deretter bøye dem opp slik at de tar sikte på bremsevæskebeholderen.
4

Cut slangene slik at de stikker halvveis ned i reservoaret. Klippet de to rørene til kanten av reservoaret for å holde dem på plass, slik at du ikke ender opp slik at luft inn i systemet eller sprøyting bremsevæske overalt.
5

Fyll Chevy Silverado reservoar med ny bremsevæske. Setter nok væske i reservoaret for å fylle det bare kort av høyeste streken. Slangene skal stikke ned i væsken for å foreta en midlertidig hydraulikksystemet.
6

Pumpe stempelet på hovedsylinderen for å skyve bremsevæske gjennom den og inn i slangene. Gjøre dette ved å sette en skrutrekker inn i sylinderen og presser den mot stempelet for å begynne å pumpe fluidet. Væsken vil resirkulere tilbake i reservoaret, men det er greit siden du brukte frisk væske.
7

Watch for luftbobler kommer ut av slangene og inn i bremsevæske i reservoaret. Holde pumpe til all luft er ute av sylinderen og bobler ikke lenger vises. Hvis slangene som fulgte med settet er svart, kan det være lurt å kjøpe klare de å hjelpe deg å se boblene bedre.
8

Hold slangene i reservoaret og fjerne sylinderen fra skrustikke. Nå kan du installere primet master sylinder inn din Chevy Silverado.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56966.html

Previous:
Next:

auto Bremser