Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Drum Brake Sko

trommelbrems bak sko bare står for opptil 25% av bremseenergien kapasiteten av et kjøretøy. Med det i tankene, de krever mindre vedlikehold enn foran bremser. Men som alt på et kjøretøy, etter en stund, vil de slites ned og må skiftes ut. Det er mange små komponenter som utgjør den bakre trommelbremser sko system. En god hukommelse og hånd /finger fingerferdighet vil også bidra til å fjerne og erstatte de bakre trommel brems sko på bilen din. Du trenger
Replacement Bremsesko sett
Replacement sko hardware sett (returfjærer, hold-down fjærer, hold-down pins)
Floor jack og jack står
Lug mutter skiftenøkkel
Hammer
Penetrating spray
lirke bar
Brake sko justering verktøy (brems skje)
Brake sko holdefjæren verktøyet
Brake sko tang
Emery klut
Anti-seize smøremiddel sammensatte
Drum mikrometer
Skrutrekkersett
Brake clean spray
Repair manual for bestemt kjøretøy
Vis flere instruksjoner
en

Fjern hub caps på begge bakhjulene og knekke slepe nøtter løs med en lug mutter skiftenøkkel. Ikke løsne mutterne for mye med bilen fortsatt på bakken.
2

Løft bak på bilen med gulvet jack og sett bilen på bukker på en trygg og sikker posisjon til å støtte vekten av kjøretøyet. Fjern lug nuts og hjul.
3

Fjern trommelen. Forskjellige biler bruker forskjellige stil trommer. Noen kan ha festeskruene dem til navet. Inspisere hub ansiktet av trommelen for eventuelle støttemurer enheter og fjerne dem før du forsøker å fjerne trommelen. Noen trommer fjerne fra den bakre hub ved å fjerne en støvhette, spindel mutteren, og peiling. Andre tromler bare sitte over skoene, og er lett å fjerne, selv fremdeles kan bremseskoene justeres oppover, noe som gjør fjerningen av trommelen mer utfordrende, eller den indre diameter av trommelen kan ha en rust rygg forårsaker trommelen for å henge seg fast i sko. De-justering av sko ville være nyttig å bruke en brems sko skje gjennom koøye som ligger i backing plate. Sørg for å referere til en verkstedshåndbok for din bil for å finne ut hvordan trommelen er festet til kjøretøyet. En siste kommentar på brems trommer: I noen tilfeller kan bremsetrommelen hub være rustet fast til bakakselen hub. Å skille, bruke en generøs mengde av penetrerende olje til krysset og slå navet ansiktet av trommelen (aldri i siden) med en hammer for å "sjokkere" trommelen fra akselen hub. Fjern den andre trommelen på samme måte.
4

Inspiser den innvendige diameteren av trommer (men la dem på sine respektive sider for å ikke blande dem opp). Sjekk for overflaten sprekker, scoring, eller ujevnheter i overflaten. Mål innvendig diameter med en tromme mikrometer og sammenligne målingen til kast og minimum spesifikasjoner stemplet på navet forsiden av trommelen. Om nødvendig, få trommelen skrudd på en dreiebenk til overflaten om nødvendig. Auto deler butikker eller lokale verksteder vil ofte gjøre dette for en nominell avgift så lenge trommelen er innenfor målspes. Hvis trommelen er over målspes, må den byttes ut.
5

Inspiser hjulet sylindere (begge sider) med en skrutrekker. Trykk inn på boringen i sylinderen og se å se om det går riktig. Flytt gummistøvler tilbake for å inspisere for innsig av bremsevæske. Lekker, siver, eller beslaglagt boringer krever hjulet sylinder fjernes. For å gjøre dette, må de sylinder må fjernes fra stål bremseslange tilkobling på backing plate, og i bremsesystemet luftes for å rense luften ut etter at erstatning er fullført.
6

La den ene siden av bakbremsene sammen som en referanse mens du fjerner og erstatter den andre siden.
7

Inspiser skoene. Selv om du bytter sko, bør du se på de gamle og hvordan de blir beholdt til backing plate. Merk også dersom den primære skoen (mot fronten av kjøretøyet) er mindre enn det sekundære skoen. Selv om skoen horn er av samme størrelse, i noen kjøretøyer er den friksjonsmateriale på skoen mindre på den primære skoen deretter den sekundære. Inspisere de nye skoene for å sørge for at du erstatter dem riktig og riktig sett ble kjøpt.
8

Fjern hold-down våren på videregående sko (holder parkeringsbremsen aktuator). Trykk hold-down pin sikker mot backing plate med en finger og plasser bremseskoen holdefjæren verktøyet på forsiden av våren og turn. Slutten av pinnen har et bredere spor som mates til våren cap i en posisjon som vil slippe ut pinnen fra cap og våren.
9

Fjern Returfjærer Bruk av bremsen skoen tang. I de fleste tilfeller er det tre forskjellige returfjærer som forbinder de to skoene sammen. To på toppen og en i bunnen. Se i repair manual for en variant for din bil. Også, for biler med en selv adjuster til, tar dette fra videregående sko.
10

Fjern hold-down spring fra den primære sko som du gjorde i trinn 8 for videregående sko.

11

Fjern skoene. Ta av parkeringsbremsen holdeklipsen og stiften (hvis relevant) fra den sekundære skoen. Spre klipp med en skrutrekker og banke pinnen ut av skoen med en hammer. Ikke alle bakre trommer bremsene har dette alternativet, så kan du se repair manual.
12

Fjern justerings mekanisme. Mest vanlig er en stjerne hjulet justering. Legg merke til posisjonen for riktig erstatning. Separer stjernen hjulet mekanisme, rengjøre den med brems ren spray, og påføre et lag med anti-seize compound på gjengene på regulatoren, og så sette den til side. Import biler kan bruke en cam adjuster. Igjen, fjern regulatoren og rengjør grundig og sørg for at cam er i bevegelse. Spray med penetrerende smøremiddel og jobbe det fram og tilbake.
13

Spray backing plate med brems ren spray og deretter bruke et stykke Emery klut til å rengjøre overflaten av skoen kontaktpunkter (tre per sko ). Påfør et lag med anti-seize compound til kontaktpunktene.
14

Monter bakbremsene ved å reversere prosedyren. Bytt ut de gamle returfjærer og hold-down våren og pins med nye. Referere til det motsatte hjulet for referanse hvis nødvendig. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden, igjen forlater trommelen av på ferdig side for referanse.
15

Skift trommelen og juster skoene opp ved hjelp av bremsen skje. På de importerte biler med cam adjuster, må cam skal plasseres slik at trommelen til å passe på og deretter aktivere parkeringsbremsen på og av gjentatte ganger vil selv justere skoene. For Stjerne hjul justerbar, bruker skjeen til du kan føle skoene dra på innsiden av trommelen. Ikke over-justere sko. Trommelen skal være i stand til å bevege seg, med sko dra nok til å stoppe det før det blir en fullstendig revolusjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57222.html

Previous:
Next:

auto Bremser