Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en Honda Civic

The Honda Civic har et rykte som en av de mest pålitelige bilene på veien, men det vil ikke være veldig pålitelig uten gode bremser. Over tid vil bremseklossene, som holdes innenfor calipers og er de viktigste komponentene, slites ned og redusere bremsenes effektivitet. Disse bremseklossene må skiftes så snart bremsene begynner å føle seg løs. Hvis slitte pads ikke endres, kan de forårsake skade på bremseskiver eller kalipere, slik at behovet for enda hardere brems reparasjon. Du trenger
Wrench
Jack står Kalkun baster
C-klemmen
Brake system renere
Gummi slange
Bremseklosser
Anti-hvin sammensatte

Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og ta av lokket på bremsevæskebeholderen å avlaste trykket i systemet. Hevert ut noen bremsevæske med en kalkun baster hvis det ser full. Hev foran eller bak på Civic og fjerne hjulene på at enden.
2

Bruk en C-klemme for å presse stempelet tilbake i bøylen på bremsene foran. Dette vil føre til ekstra væske å strømme inn master sylinderen, noe som kan føre til overløp hvis du ikke sug noen ut.
3

Spray hele bremsen forsamlingen med bremsesystemet renere å fjerne støv. Ikke blås det bort med trykkluft, som støvet inneholder skadelig asbest.
4

Åpne opp en front bremsekalippernes ved å fjerne den nedre monteringsbolten og svingende den oppover. På bakbremsene, koble fra alle festeboltene mens du holder kalipperens pins med en annen skiftenøkkel og fjerne bøylen fra braketten. Henge bøylen et sted med en wire, aldri la den henge etter slangen sin
5

Inspiser bøylen tilstand og bytt den ut hvis den er sprukket eller skadet på noen måte.. Fjern bøylen ved å koble den fra bremseslangen og fjerne alle festeboltene. Plugg bremsen linje med en liten gummislange stykke å hindre lekkasje og forurensning.
6

Bytt plate eller har det lakkeres av en body shop hvis den har dype riller skåret inn i den. Ta ut disken ved å fjerne sine slepe nøtter og bolter.
7

Endre bremseklossene ved å fjerne pads og shims fra innsiden av bøylen, og starter med de ytre pads. Påfør en anti-tyster compound til de nye pads "tilbake ender og monterer shims på bremseklossene.
8

Inspiser bremseklossens retainer klipp i bøylen før du installerer de nye pads og erstatte dem hvis de ikke passer perfekt inn i deres spor i bøylen. . Installere de nye putene, og starter med de indre pads, noe som gjør at elektrodene er godt innenfor sine spor og klemmene i bøylen
9

Installer alle fjernede komponenter - platen og bøylen - ved hjelp reversere prosedyren for installasjon. Gjenta prosessen for den andre brems montering på bilens hevet slutten, deretter erstatter hjulene, senke Civic, og gjenta alt for den andre enden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57154.html

Previous:
Next:

auto Bremser