Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Feilfri Bremsekalippere

Det var en dag da calipers ble ombygd av mekanikk og arbeidskraft kostnader ble brukt til kunden for å gjøre det. Nå, gjenvinning selskaper gjenoppbygge calipers, som har brakt prisen på calipers betydelig ned. I mange tilfeller, hvis en caliper stempelet er beslaglagt, er det mer økonomisk smart å erstatte bøylen så er det å betale teknikeren for å gjenoppbygge den. Kalippere har mange smørepunkter, og ofte, kan fingrene av pads 'backing plater gripe mot metallinnkapslingen målepunktene. Kalippere skal vedlikeholdes og rengjøres hver bremsekloss erstatning eller når de mislykkes på grunn av mangel på smøring. Du trenger
LiftImpact gunImpact socket setTorque wrenchCaliper stempel toolAngled dø vinkelsliper med grov istandsetting discsCaliper utskifting av maskinvare kitPneumatic caliper honing toolBench viseBreathing maskSafety glassesAntiseize sammensatte eller silikon brems lubricantBrake cleanerBrake fluidDrain panBrake slange crimpsRatchet og socket setHand skiftenøkkel setPry barBench vinkelsliper med stålbørste hjulet
Vis flere instruksjoner
en

Sett på pustemaske og vernebriller. Løft bilen til hoftehøyde. Fjern hjulkapsel (e). Fjern lug nuts eller pigger med slagbormaskin og stikkontakt. Ta av hjulet.
2

Place en tykkelse slange crimp på bremseslangen godt. Plasser en renne pannen under hjulet og fjern deretter banjo bolt av bremseslangen fra målepunktet. Noen bremsevæske vil renne ned i pannen, men crimp vil hjelpe med bremsevæske tap hvis den plasseres sikkert nok på bremseslangen.
3

Demonter bøylen fra hjulet. Fjern de to caliper bolter med en skralle og socket eller kompatibel hånd skiftenøkkel. Enkelte calipers kan kombinere bøylen bolt som bøylen lysbildet. Denne stilen vil ha en lang, glatt skaft og tres på slutten der det skruer i bøylen bridge. Andre typer calipers bruke mindre gjengeboltene og lysbildene er separate komponenter. Sett boltene eller bolter /lysbilder til side.
4

Lirk bøylen ut av skiven med en lirke bar. Plasser bøylen inn i avtappingspannen så plasseringen av bremseslangen tilkoblingen er lav slik at bremsevæsken vil renne fra den. Noen stil calipers vil ha bremseklossene maskert til dem, mens andre la pads bak i bøylen bridge. For pads som er maskert på kalipperne, fjerne pads før plassere målepunktet i avløpet pannen.
5

Bruk en slagbormaskin og en socket å fjerne de to caliper bro bolter fra knoke. Ta elektrodene hvis det er aktuelt. Ta elektrodene 'rangle klippet hardware fra bøylen bridge hvis aktuelt. Denne maskinvaren klipp bør byttes for ekstreme caliper tjenester hvor putene ble sittende fast /beslaglagt i bridge. Det vil ta mindre tid og tilby pads en ny, glatt overflate for å bevege seg mot.
6

Rengjør overflaten på målepunktet der maskinvaren ble bare fjernet fra (i fravær av rangle klipp, ren elektrodene kontaktpunktene til målepunktet) ved hjelp av en dyse slipemaskin med en grov rekondisjonering plate inntil overflaten av området er glatt og ren. Dette fjerner rust og korrosjon oppbygging.
7

Påfør et tynt lag med antiseize smøremiddel eller silikon baserte brems smøremiddel til området av broen rengjøres med dør jeksel. Installer de nye brems maskinvare rangle klipp (hvis aktuelt) og deretter bruke en annen tynt lag med smøremiddel på hele overflaten av klippene. Sett brua til side.
8

Bring renne pannen og målepunktet til benk skrustikke. Sett kjelen under benk skrustikke og plasser bøylen inn i skrustikke. Komprimer bøylen stempel (e) ved hjelp av et skyvelære stempel verktøyet. De resterende bremsevæske vil renske fra bremseslangen banjo bolt slangen og inn i avtappingspannen. Reposisjonere gummistøvler av stemplene om nødvendig. Hvis støvlene er revet, bør de skiftes ut (se referanser) eller hvis stemplene ikke slik at du kan komprimere dem, bør bøylen skiftes ut.
9

Fjern den beskyttende caliper lysbilde gummistøvler fra bøylen. Disse støvlene bør også byttes ut dersom sprekker eller rifter er tilstede på dem. Caliper hardware kits noen ganger omfatte nye lysbilde støvler og hvis dette er tilfelle, erstatte dem uansett. Spray brems renere i raset hulrom hull. Bruk en kaliper honing verktøy for å kalipperens lysbilde hulrom for å rense ut bremsestøv, rust og annen korrosjon oppbygging.
10

Tilbake til kalipperens lysbilder og bringe dem til benken jeksel. Rengjør den glatte overflaten av lysbildene på stålbørste hjulet grundig til glatt og skinnende.
11

Bytt beskyttende gummi boot lysbilder på målepunktet. Påfør en liberal strøk antiseize smøremiddel eller silikon baserte brems smøremiddel til kalipperens lysbilder. I applikasjoner som kombinerer raset og bolt, ikke plassere smøremiddel på gjengene på bolten og sett dem til side. I applikasjoner som bruker separate lysbilder og bolter, setter lysbildene i bøylen og sørge for at de beveger seg jevnt frem og tilbake.
12

Sett bøylen broen og bolter. Trekk til boltene til spesifikasjonene som kreves for bilen med momentnøkkel og en stikkontakt. Erstatte klossene i bridge hvis det er aktuelt.
13

Place bøylen over pads og rotor. I applikasjoner der pads klippet til caliper, installere pads først; innenbords pad i bøylen stempelboringen, og deretter påhengsmotoren pad
14

Bytt kalipperens boltene og stram til dreiemoment spesifikasjoner for. kjøretøy.
15

Bytt bremseslangen og banjo bolt. Det anbefales å erstatte kobber skivene på begge sider av banjo bolt. Trekk til bolten i henhold til dreiemoment spesifikasjoner for kjøretøyet. Fjern bremseslangen crimp. Gjenta trinn 2-15 for det andre målepunktet (s). Luft bremsesystemet når du er ferdig.
16

Sett hjulet (s), hjulmuttere eller bolter, og hjulkapsel (s). Pass på å trekk til mutrene eller pigger til riktige spesifikasjoner for kjøretøyet. Senke bilen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57247.html

Previous:
Next:

auto Bremser