Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre en Brake Rotor på en Dodge Ram 2500

De fremre bremseskiver på en Dodge Ram 2500 er dual-faced ventilerte rotorer. Rotorer alltid ha mindre tykkelse innskrevet i fronten av rotoren. De må kontrolleres hver gang enten elektrodene blir erstattet, eller hvis de blir dreid, på grunn av en situasjon varping. Du trenger
Floor jack
Jack står
½-tommers stasjon luftkanon
Sett med ½-tommers stasjon støpsel
3/8-inch skralle
Sett av 3/8-inch stasjonen stikkontakter
Common skrutrekker
Fastnøkkelsett
Drip pan
Vis flere instruksjoner
en

Raise og støtte fronten av kjøretøyet på bukker. Fjern forhjulene ved hjelp av ½-tommers stasjon luftkanon og den aktuelle kontakten.
2

Plasser drypp fat under skiven og kalipperen. Løsne bremsen bleeder skruen med en skiftenøkkel. Spre bremseklossene slik at du kan skyve bøylen stempelet tilbake i sine hull. Sett felles skrutrekker mellom innsiden flaten av rotoren og bremsekloss og lirke stempelet tilbake i bøylen. Stram bremsen lufteskrue.
3

Fjern de to boltene som holder målepunktet på bøylen braketten med den 3/8-inch skralle og socket. Løft bøylen av rotoren og støtte bøylen slik at den ikke henger etter slangen sin.
4

Fjern bøylen-monteringsbrakett med 3/8-inch skralle og socket. Fjern rotoren ved å trekke den av hjulet studs.
5

Skift ut alle komponentene i omvendt rekkefølge. Refill master bremsesylinderen. Start motoren og pumpe bremsene 10 ganger for å justere de fremre kalippere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57287.html

Previous:
Next:

auto Bremser