Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner du Brake Rotor Fra en 2001 Isuzu Trooper

The 2001 Isuzu Trooper ble produsert med skivebremser foran, som bruker en rotor og pad system for å stoppe bilen. Rotorene kan bli vridd eller grov med alderen, og krever demontering og utskifting. Den gjennomsnittlige bakgård mekaniker kan fjerne en Trooper rotor i omtrent en halv time. Du trenger
Skrutrekkere
Socket satt
Wrench satt
Jack
Jack står
hjulmutternøkkel
Tenger
Vis mer Instruksjoner

1.

Jekk opp bilen på rattet i rotoren til å bli erstattet, og sett den på bukker. Den jack stands er mer sikker enn jack alene.
2

Ta av hjulet med hjulmutternøkkel ved å skru mutterne mot urviseren. Sett hjulet til side.
3

Fjern bøylen og pads ved å skru kalipperens sin bakre bolter i mot klokka. Bøylen og pads vil gli ut av rotoren, og de kan settes inn kontrollgruppene eller sikret med zip-bånd for å hindre skader på bremseslanger. Ikke la bøylen dingle fra bremseslanger.
4

Fjern midthetten ved å lirke den av med en skrutrekker, deretter skru senterplaten ved å dreie de tre skruene i mot klokka. Platen kommer ut en gang frigjort, og utsetter hjullagrene og aksel /nav mutter.
5

Fjern midthuben mutteren ved å vri den mot urviseren. Noen modeller kan ha en splinten på plass;. Fjerne den ved å trekke den opp og ut med en tang
6

Fjern rotoren ved å trekke den gratis av navet, når platen og aksel mutteren er fjernet. Hjullagrene kan ha rustet til rotoren, og litt kraft kan være nødvendig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57283.html

Previous:
Next:

auto Bremser