Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Feilfri ABS Sensorer

Hvis anti-bremsesystem (ABS) lyser og du allerede har utelukket alvorlige mekaniske problemer, kan det være at ABS-sensorer er skitne. Hvis nok skitt bygger seg opp på sensorene vil det tur lysene. Dette vil effektivt undergrave varsellys formål, og du kan stå uvitende om alvorlige problemer oppstår med blokkeringsfrie bremser. Du trenger
Repair manual
Jack og bukker
Ratchet sett
Towel
myk børste
Vann
Vis flere instruksjoner

1

Kjøp en reparasjon manual for ditt år, merke og modell av bilen. Chilton er en populær produsent av verkstedhåndbøker for hjemmet mekaniker, men det finnes andre på markedet. Velg en med massevis av bilder som hvert merke og modell av bilen er annerledes.
2

Løsne mutrene på dekk som har ABS-sensorer bak dem. Jack bilen opp og sted bukker under bilen.
3

Fjern lug nuts og dekk og sett til side. Drei rattet slik at dekkene står overfor motsatt fra den siden du jobber med.
4

Se reparasjon for å finne din ABS sensor. Fjern boltene som fester det til bilen. Det er vanligvis mer enn en bolt som holder sensoren på plass så sørg for å fjerne dem alle.
5

Bruk håndkle og vann for å fjerne skitt fra sensoren når den er gratis. Hvis sensoren er spesielt skitten bruk den myk børste til å skrubbe det forsiktig.
6

Omvendt trinnene ovenfor for å feste din ABS sensor. plassere dekket tilbake på bilen og trekke til mutrene før du senker den med jack.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57163.html

Previous:
Next:

auto Bremser