Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Skift bremsevæske i en Honda Accord

Endring av bremsevæske er også kjent som blødning bremsene, noe som innebærer å få gammel bremsevæske ut av bremsesystemet og få all luft ut. Du må blø bremsene hver gang du bytter bremseklosser, eller hver 2 til 3 år, for å få ny væske i bremsesystemet. Bremsevæske blir forurenset med skitt og metall partikler fra de bevegelige deler i master sylinder og kalippere. Du trenger to personer til å fullføre denne oppgaven. Du trenger
2 til 3 bokser med bremsevæske
Liten boks fastnøkkel til å passe lufteskrue
Clear container
Clear plastslange Kalkun baster
Spray olje
2 personer
Vis flere Instruksjoner
Slik Skift bremsevæske i en Honda Accord
en

Ta av dekselet på master sylinder, som ligger under panseret i bakkant av motoren. Suge den gamle bremsevæske ut av master sylinder med en kalkun baster, og fylle master sylinder med ny bremsevæske til innen 1/4 tommers av toppen. Den eneste anbefalte bremsevæske for en Honda Accord er Honda Bremsevæske Dot tre. Sett dekselet tilbake på master sylinder, men ikke låse den. Du må fylle master sylinder gjennom hele denne prosessen.
2

Spray bleeder skruene på alle hjul med olje for å løsne gamle bleeders deretter bruke en pipenøkkel for å åpne lufteskrue på alle fire hjul . Fjern Bleeder skruer og erstatte dem med nye bleeders. Skru inn de nye bleeders så de er lukket. Du kan få nye bleeders fra en Honda deler butikk.
3

Har en annen person i bilen og pumpe bremsepedalen noen ganger.
4

Fest den klare slangen til lufteskrue på hjulet lengst vekk fra master sylinderen, og sette enden av slangen i en klar jar.Begin prosessen bak passasjersiden hjulet, og deretter flytte til baksiden førersiden hjulet, deretter passasjeren foran hjulet og, til slutt, foran førersiden hjul.
5

Åpne lufteskrue da har den personen i bilen sakte ned bremsepedalen. Du vil se væsken kommer ut av slangen. Når pedalen trykkes helt ned ned, lukker lufteskrue. Du ønsker ikke noe luft sugd tilbake inn i bremsesystemet når pedalen slippes. Har den personen i bilen sakte la opp på bremsepedalen. Gjenta dette trinnet til det ikke er flere luftbobler kommer ut av slangen.
6

Gjenta trinn 4 og 5 på de andre tre hjul i sekvensert forklart i trinn 4. Husk å sjekke nivået på bremsevæske i master sylinderen etter at du er ferdig med hvert hjul. Hold master sylinder full med bremsevæske. Kontroller at alle bleeder skruer er lukket og toppen på master sylinder er sikret når du er ferdig med blødning bremsene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57158.html

Previous:
Next:

auto Bremser