Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner beslaglagt rotorer på baksiden av en Dodge Caravan

Det skulle være en enkel brems jobb bortsett fra den bakre rotoren på din Dodge Caravan ser ikke ut til å ville gå av. Det er noen triks for å prøve ut før du må sette alt sammen igjen og kalle inn kavaleriet. Mest sannsynlig, hvis du har verktøy for å ta hjulene av og prøve å fjerne rotoren, du allerede har noen teknisk know-how og mest sannsynlig har noen andre verktøy for å gjøre rotoren etterkomme. Hvis du fjerner en beslaglagt rotoren fra den bakre hub på en Dodge Caravan, må du bytte rotor med en ny. De er billige nok, og sjansene er du kommer til å pådra seg skader på rotoren i fjerningen. Du trenger
Floor jackJack standWheel chock1/2-inch stasjon bryte bar1/2-inch kjøring socket set1/2-inch drive ratchetC-clampBungee cordFlathead screwdriverBall peen hammerHandheld bærbar propan lommelykt (valgfritt) Medium grovt sandpapir eller smergel clothAnti-glidemiddel
Vis flere instruksjoner
en

Park Dodge Caravan på et nivå asfaltert eller betong overflate.
2

Plasser en bremseklossen i foran en av forhjulene.
3

Bryt hjulmutrene løs i bakhjulene.
4

Løft den ene siden av bakakselen av campingvogn med gulvet jack og plassere en jack stå under bakakselen.
5

Fjern lug nuts og dekk.
6

Fjern kalipperens boltene med skralle og en stikkontakt. Ta elektrodene ut bøylen som starter med påhengsmotoren pad og lirke den fra bøylen bolig med et flatt skrujern. Fjern det innenbords puten og komprimere stempelet av bøylen i å bruke C-klemmen. Erstatte klossene. Henge bøylen til rammen med strikk ledningen.
7

Fjern kalipperens anker boltene med skralle og en stikkontakt.
8

Fjern eventuelle låseringene på hub av rotoren rundt studs. Lirke dem av med skrutrekker og kast dem. Du vil ikke trenge dem for reinstallering.
9

Strike finnen av rotoren på kanten med ballen peen hammer. Spinn rotoren og stryke ofte og fra innsiden av dekket godt beveger seg ut. Bruk så mye kraft som er nødvendig. Hvis rotoren fremdeles ikke ønsker å gå av (sjeldne tilfeller) lyser opp den bærbare propan lommelykt og bruke en liberal mengde varme til sentrum av rotoren rundt slepe studs og slå med hammeren for å sjokkere den fra navet.

10

Sand ned navet vendt med middels grovt sandpapir eller pussesvamp når rotoren har blitt fjernet og navet er avkjølt hvis du måtte bruke lommelykt. Sand ned kantene på navet også.
11

Påfør et tynt lag med glidemiddel til kanten av navet, og dette vil hjelpe i fremtiden når rotoren må fjernes igjen uansett grunn.
12

Sett delene i motsatt rekkefølge og gjenta trinnene for den andre siden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57112.html

Previous:
Next:

auto Bremser