Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Automobile Brake Problemer

Ingen bil problemet er mer farlig for deg og andre enn defekte bremser. En bremsesvikt kan føre til krasj, skader og død. Det finnes en rekke bil brems problemer, og alle av dem bør behandles alvor. Kjenne de ulike problemene kan gi deg en idé om når bilen skal gå inn i butikken. Bremselys kommer på
p Hvis din bremselys har kommet på, se etter en av tre problemer - i nødbremsen, bremsevæske, eller lekkasjer. Hvis lyset er på, sjekk først at nødbremsen ikke er engasjert. Hvis det er, vil det bremse lys tennes. Noen ganger vil en defekt nødbrems slå på lyset uten at det blir engasjert. Hvis du tror dette er tilfelle, få det sjekket ut av en mekaniker. Hvis det ikke er nød-break, sjekk for å kontrollere at bremsevæske er toppet opp. Hvis det virker fint, og det er ikke et problem med nødbrems, kanskje du har en lekkasje i bremsesystemet. Dette kan føre til store problemer med brems sylinder, og bør bli sett på av en mekaniker så snart som mulig.
Locking bremser
p Hvis bremsene låse seg når du trykker ned på pedalen, forårsaker bilen å skli mot venstre eller høyre, eller bremsene trekke bilen i én retning ved bremsing, ta bilen inn i mekaniker. Hvis bilen er skrens, kan dette være på grunn av en defekt disk caliper, som holder bremseskiven eller pads på plass. Dette er en svært alvorlig feil, og kan føre til at bremsene svikter. Hvis bremsene er årsak til bilen for å svinge ut i én retning, du har enten dårlige bremseklosser, eller platen kaliber er feil. En stikker brems, der bremsekloss ikke vil løsne fra hjulet platen, kan forårsake en brennende lukt, som vil identifisere det som en bremsekloss problemet.
Risting eller Pulserende

Sjekk bremsene for pulserende handling eller vibrasjoner når bremsepedalen trykkes inn. Dette problemet er vanligvis forårsaket av bremser overoppheting, eller overtightening av hjulmuttere under reparasjon. Hvis bremsene 'lagrene er slitt, eller det er rust på rotorene, vil bremsen også vibrere. Hvis du hører en skrapelyd som kommer fra bremsen din, kan fremmedlegemer bli fanget mellom bremsene. Få dine dekk roteres hvis dette er problemet. Hvis du har problemer med bremsen ikke stoppe bilen uansett hvor hardt du trykker ned pedalen, kan bremseklossene har blitt slitt ned. Få dem erstattet av en mekaniker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57326.html

Previous:
Next:

auto Bremser