Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en GMC Envoy

The GMC Envoy bruker en caliper og rotor design for å maksimere lukkekraft på rotorene og bedre bremser. Hydraulisk væske renner gjennom stålrør, kalt "brake line" og skaper trykket som trengs i bremsesystemet å stoppe kjøretøyet. Kalipperne og bremseklosser er hva fysisk gjøre det stopper ved å skape friksjon mot bremse rotoren. Rotoren er en plate koblet til drivhjulene. Over tid vil puten materialet slites ned som fôret, eller bremsekloss, er slitt bort av friksjon. Når putene er 1/8 tommer, må du endre bremsene. Du trenger:
Stikknøkkel med socket sett
Gummiklubbe
Zip-bånd
C-klemmen
Skrutrekkere (flatt hode og Phillips head)
Tire fastnøkkel
Jack med to bukker
Shop rag
Brake deler renere
Tråd locker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Løsne hjulet slepe nøtter ved vri dem mot klokken 1/4 omdreining.
2

Hev Envoy på bukker. Bruk fabrikk jekk punkt i front av kjøretøyet. Jack punktene er plassert bak radiatoren (foran) og bak stammen, nær støtfangeren (bak). Å endre bremsene foran, må du jekke opp på forsiden av kjøretøyet. For å endre den bakre, må du bruke den bakre jack punkt.
3

Plasser en jack stå under hver av de fire klype sveiser plassert i fronten og baksiden av Envoy ( hvis du endrer alle bremsene på en gang).
4

Finish løsne og ta av hjulet slepe nøtter, og dra hjulet av hjulet hub.
5

Løsne den øverste og nederste caliper bolter og fjerne bremsekalippernes. Deretter festes bøylen til spiralfjærer på suspensjon med zip-bånd.
6

Pop den gamle bremseklossene ut av bøylen med en gummihammer. Du kan være i stand til å fjerne dem for hånd, men noen ganger de blir sittende fast i bøylen. Hvil møte med en av de gamle bremseklossene mot stempelet av bøylen og skyv en c-klemme over bremsekloss og caliper forsamlingen. Når du strammer klemme, vil det tvinge puten mot stempelet og tvinge stempelet tilbake i bøylen. Du må tvinge stempelet tilbake i bøylen slik at de nye, tykkere, bremseklosser vil passe.
7

Sett inn de nye putene med den buede siden av bremsekloss vendt innover mot bøylen. Juster tappene på toppen og bunnen av de nye putene med klemmene på bøylen og trykk tappene inn i klemmene.
8

Monter bremsekalippernes. Installasjon /montering er det motsatte av fjerning.
9

Spray hele bremsen forsamlingen ned med brems deler og en ren fille.
10

Monter hjulet og stram til hjulmuttere. Senk utsending til bakken og trekk til mutrene £ 100-ft. med en momentnøkkel. Sett hjulet på momentnøkkel til £ 100-ft. og slå til hjulmutrene med klokken i et kryss og tvers mønster med momentnøkkel til de nøkkelen klikker.
11

Pump bremsene for å gjenopprette bremsetrykket til pedalen er fast.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57317.html

Previous:
Next:

auto Bremser