Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik Finn Bil Brake Lines

med Finne bremseslanger på bilen din er en enkel oppgave i de fleste tilfeller. I tilfelle at bilen har kjørt over noe som kan ha skadet understellet på bilen, eller hvis bremsepedalen går i gulvet, sjekke bremseslanger er et must. Instruksjoner
en

Kontroller bremseslanger ved å sette bilen på en heis, slik at du kan se dem. Hvis du ikke har tilgang til en heis, jekke bilen opp og sette bukker under bilen vil være nok.
2

start fra master sylinder som vanligvis er plassert under panseret på førersiden side, eller ved å sjekke linjene fra hvert hjul.
3

Sjekk master sylinderen for sin væskenivået. Hvis væsken er lav, har du en lekkasje et sted. Vanligvis betyr væskenivået ikke slippe med mindre bremse sko eller pads er spesielt slitt. Sørg for å legge flytende slik at sylinderen er full og sett på dekselet.
4

Se på master sylinder. Hvis sylinderen er våt i ethvert område, endre det. Men hvis det ikke lekker, som fortsatt betyr ikke at det fungerer.
5

Reise ned understellet av bilen og sjekke linjen for å se om det lekker. Noen ganger kjører hånden over linjene er nødvendig fordi bremsevæske er klar og vanskelig å oppdage.
6

Følg bremseslanger på begge sider av bilen til hjulene. De vanlige stedene som lekker utvikler er på tidspunktet hvor linjene feste til hjulet sylindere. Sjekk hjulet sylindere for lekkasjer. Hvis de er våte, må de skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56811.html

Previous:
Next:

auto Bremser