Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre bremseklosser


Utover det generelt vedlikehold biler krever for eksempel oljeskift og tune-ups, en av de mest vanlige deler som slites ut er bremseklossene. Hvis du gjør en masse stop-and-go kjøring, for eksempel, vet du hvor ofte du trenger å endre bremseklossene. Endre bremseklosser kan være litt vanskelig, men det er mulig når du først får taket på det. Du trenger
Tire jern
Jack
Jack står
Treblokker
Wrench
C-klemme eller skrustikke grep
bremsekloss fett
Show Mer Instruksjoner
en

Løsne mutrene på begge forhjulene. Jack fronten på bilen opp og lavere på bukker. Sett i nødbremsen på og sted 4-by-4 tommers tre kvartaler bak bakhjulene for å holde bilen å rulle bakover mens jekket opp.
2

Fjern forhjulene for å avsløre brems montering på hver side av kjøretøyet.
3

skru fra hverandre festeboltene som holder caliper og bremseklosser på rotoren. Sett bøylen av rotoren. Fjern boltene og /eller klipp-noen brems forsamlinger har det ene eller det andre, noen har både-feste bremseklossene til målepunktet.
4

tilbake stempelet i bøylen til fullt åpen stilling . Bruk en C-klemme eller skrustikke grep. Som bremsekloss hadde på seg, flyttet stempelet nærmere og nærmere rotoren. Med nye bremseklosser, må dette stempelet åpnes helt før de nye putene kan installeres.
5

Påfør fett på ryggen av nye bremseklosser og montere bremser i motsatt rekkefølge du tok dem fra hverandre. Gjenta prosessen for den andre siden av bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56812.html

Previous:
Next:

auto Bremser