Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre bremsene på en Honda Automobile


Det er uunngåelig; bremseklossene slites ut. Mekanikere og forhandlere vil belaste deg en masse penger for å endre bremsene på din Honda bil. Men, hvis du kjenner veien rundt en bil, endre bremsene på Honda din selv kan være en relativt enkel og kostnadseffektiv måte å holde Honda knirkefritt. Du trenger
17mm ½ tommers stasjon socket
19mm ½ tommers stasjon socket
½ tommers stasjon forlengelse
½ tommers stasjon muttertrekker
17mm boks fastnøkkel
Bremseklosser
Stor C-klemmen
Air kompressor
Jack
Jack står
12mm boks fastnøkkel
Skiftenøkkel
Liten lirke bar med en konisk flate enden
Vis mer Instruksjoner
Front Bremser
en

Plasser jekken under underrammen av bilen, bak et av forhjulene. Hev bilen opp i luften, plassere støttebenet under bilen og senke bilen på stativet. Gjenta på motsatt side.
2

Fjern lug nuts fra hjulene ved hjelp av 19mm socket og muttertrekker. Fjerne hjulene og sett til side.
3

Finn de to 17mm boltene på baksiden av bøylen og fjerne dem ved hjelp av 17mm socket og muttertrekker. Sett boltene til side.
4

Arbeid bøylen løs og trekk fremover, mot fronten av bilen. Bøylen vil gli gratis.
5

Fjern de gamle bremseklossene. Oppmerksom på eventuelle ujevn slitasje. Hvis det er ujevn pad slitasje, glidemiddel kalipperens lysbilde pins
6

Sett shims på de nye bremseklossene;. Sammenligne dem med shims på de gamle pads å sørge for at de sitter riktig. Lube mellomlegg med den medfølgende pakke med glidemiddel.
7

Trykk bøylen stempelet ved hjelp av C-klemmen. Gå sakte for å unngå overfylte bremsevæskebeholderen.
8

Sett putene i bøylen. Slitasjeindikatoren, eller squealer, bør plasseres på den indre pad, på siden som vender mot målepunktet.
9

Sett bøylen på rotoren og erstatte de to 17mm boltene med 17mm boks slutten skiftenøkkel. Ikke bruk muttertrekker å sette boltene tilbake i, bare stramme dem så hardt du kan med skiftenøkkel
10

Gjenta trinn 3 til 8 på motsatt side, og erstatte hjulene. , stramme slepe nøtter med 19mm socket og muttertrekker
bakbremsene
11

Plasser jack foran et bakhjul og heve bilen. Sett støttebenet under bilen og senke bilen på den. Gjenta for motsatt side.
12

Fjern lug nuts fra hjulene ved hjelp av 19mm socket og muttertrekker. Fjerne hjulene og sett til side.
13

Finn de to 12mm boltene på baksiden av bøylen og den lille oval plate bak skruehodet.
14

Place skiftenøkkel på plate, rundt den buede toppen eller bunnen. Plasser 12mm skiftenøkkel på skruehodet. Hold platen fremdeles mens du fjerner bolten. Gjenta for den andre bolten.
15

Work bøylen gratis, trekke mot baksiden av bilen. Dette er ikke så lett å fjerne som front calipers, men vil komme gratis med en liten innsats.
16

Fjern de gamle bremseklossene. Sjekk for ujevn pad slitasje og smøre caliper lysbilde pins som er nødvendig.
17

Installer mellomlegg på de nye bremseklossene som bruker de gamle som referanse. Smør shims med den medfølgende pakke av smøremiddel.
18

Finn bøylen stempelet i bøylen. Det vil bli dykket inn i fire seksjoner av en radert kors. Bruk flat side av brekkjern for å slå stempelet med urviseren, ved hjelp av midten av krysset, og dette vil bevege stemplet tilbake. Slå sakte for å unngå å rive gummipakningen rundt stempelet
19

Place de nye putene i bøylen;. Slitasjeindikatoren bør være på den indre pad og vender ned
20.

Sett bøylen på rotoren og erstatte de to 12mm bolter med 12mm boksen slutten fastnøkkel. Du må holde metallplaten med skiftenøkkel igjen.
21

Gjenta trinn 3 til 10 på motsatt side og deretter erstatte hjulene og slepe nøtter ved hjelp av 19mm socket og muttertrekker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56809.html

Previous:
Next:

auto Bremser