Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Test Air Bremser


Hvis luft gjør sin vei inn i bremsen linjen, kan bremsene mister sin effektivitet og bli farlig. Den beste måten å holde bilen trygt og unngå en ulykke er å teste luften bremsesystemet regelmessig. Du trenger
Kjøretøy
Air bremser
Air tapsprosent for ulike kjøretøyer
Vis flere instruksjoner
en

Undersøk alt utstyr når du tester luftbremser, inkludert trommer og plater, slanger og kamre, slakk justerbar og aktuatorer, relé ventiler, tanker, rør og rørdeler.
2

Kontroller at alle komponentene til bremsen, inkludert luftkompressor drivreim, er sikre. De bør ikke bli svekket, slitt eller skadet.
3

Kontroller at det er en kompressor luftfilter og operasjonelle synlige bremsesvikt indikatorer når du tester luftbremser.
4

Se etter slakk justerbar som reiser for langt når bremsene brukes.
5

Inspiser kompressor slanger og koblinger, drive belte og trinse for overdreven slitasje, sprekker og tetthet.

6

Test frekvensen av luftlekkasje ved å slå av motoren med et fulladet luft system. Slipp driftsbrems og la luften system for å bosette seg. Tid for lufttrykk dråper og ta tapet rate. Hvis denne hastigheten overskrider den anbefalte p.s.i. pounds per kvadrattomme), se etter luftlekkasjer og reparere dem.
7

Bygg opp normal lufttrykk og trykke lufttilførselen knott. Slå av motoren. Reduser lufttrykket ved å trykke bremsene et par ganger.
8

Bekreft tjenesten bremsene fungerer som de skal. Oppnå normal lufttrykk og lade ut parkeringsbremsen. Bevege seg fremover på ca 5 km /h og fast trå på bremsepedalen. Sjekk bremsene hvis kjøretøyet trekker til en av sidene, har en merkelig følelse eller en langsom stopp handling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56813.html

Previous:
Next: No

auto Bremser