Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage en egendefinert Brake Linje


Du må kanskje endre brake line, men trenger å vite for å lage en fra bunnen av. Dette How-To artikkelen går gjennom trinnene for å guide deg å lage din egen custom-made bremseslange. Samle dine verktøy og følg de enkle stegene under og du vil ha en bremseslange på ingen time.before følge trinnene nedenfor, vil den gamle bremsen linjen må fjernes. Du vil trenge det for å måle den nye bremseslange. Du trenger
Blank stykke tråd
linje cutter
Flare verktøysett
Fakling vice
Fakling fargestoff
Flare driver
Vis mer Instruksjoner

en

Få blankt linje. Disse selges i fot lange intervaller og ha beslag på dem.
2

Gjør riktig lengde. Ta gamle brems linje og rette det ut. Vær forsiktig med å bryte det fordi du trenger det for å stille opp med den nye linjen for å få lengden du trenger. Få den gamle linjen så rett som mulig og stille det opp med den nye linjen.
3

Skjær den nye linjen et par inches lang enn den gamle linjen med en linje cutter. Skyv snorkutteren til ønsket cutting point. Hold den ned med en finger og deretter vri kuttehjulet ned til linjen. Når den er festet rundt linjen, rotere snorkutteren rundt linjen til linjen er kuttet hele veien gjennom.
4

Slip montering av den delen som ble kuttet ut og fjernet. Du kan trykke lett på den med en hammer for å få den helt av.
5

Sett montering på enden der fakkelen går. Den flex-nut delen skal vende linjen på innsiden. Skyv beslaget på linjen og sitte side for et øyeblikk.
6

Få ut koneverktøy kit. Du vil gjøre en dobbel flare på linjen. Ta fakling vice og angre skruen til å skyve den åpen.
7

Monter bremsen linje inn i nøyaktig størrelse delen av fakling vice. Innstill tykkelse ved hjelp av måling av den tykkere del av fargestoffet. Lås på vice og skru den opp til ønsket tykkelse.
8

Stable fargestoff på toppen av linjen og la terningen sive inn bremsen linjen. Ta flare driver og putt den på linjen videre. Sørg for å stille den opp med tilsvarende hull på toppen av fargestoffet. Ta bar og skyv den gjennom driveren og skru den fast.
9

Angre sjåføren og fjerne fargestoff. Sett driver tilbake på samme måte som i trinn 8, men uten fargestoff. Dette er den andre flare av dobbel flare.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56843.html

Previous:
Next:

auto Bremser