Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en GMC Sierra

The GMC Sierra har to forskjellige versjoner: 1500 og 2500-serien. Bytte skivebremser bak på de to versjonene er utgangspunktet det samme med et par små forskjeller. Det er ingen spesielle verktøy er nødvendig og prosessen er relativt enkel. Les videre for å lære hvordan å erstatte skivebremser på Sierra i to timer eller mindre. Du trenger
sprøyte eller sug pistol
lukket beholder
Bil jack
Jack står
Momentnøkkel
to innenbordsmotorer bremseklosser
to Outboard bremseklosser
6 slitasje indikatorer
Brake deler renere
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
fjerning
en

Hevert lag 2/3 av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret med en sprøyte eller suge-pistol. Denne er plassert under panseret på passasjersiden av Sierra. Kast den brukte bremsevæske i godkjente beholdere.
2

Hev Sierra fra bakken med en bil jack. Støtte bilen på alle sider med bukker. Hold barn og dyr ut av nærhet mens service på bilen for å erstatte de bakre skivebremser.
3

Løsne mutrene på bakhjulene med en momentnøkkel. Fjerne hjulene og sett til side med forsiden opp på bakken.
4

Koble bøylen og henge den fra lastebilens ramme med wire. Fjern kalipperens boltene fra backing plate. Skli ut bremseklossene deretter fjerne klipp og kaste dem bort.
Installasjon
5

Installer de nye klipp til innerkantene av bøylen monteringsbrakett, og deretter feste den til backing plate forsamlingen. Hvis du erstatter de bakre skivebremser på 2500-serien, må du huske å rengjøre bolt tråder med bremsedeler renere å fjerne det gamle limet fra limet patch før du setter dem.
6

Fest en slitasjeindikator til de indre elektroder og to slitasjeindikatorer til de ytre elektrodene. Sett bremseklossene på bøylen monteringsbrakett. Fest kalipperens boltene til styringsgruppen knoke, og stram til 148 ft pund for 1500-serien og 122 ft pund for 2500-serien.
7

Lay bøylen over bremseklosser og koble boltene. Trekk til boltene til 82 ft lb Skift dekk og senke bilen til bakken.
8

Skift bremsevæske, og pass på å fylle den til riktig nivå som angitt. Seat bremseklossene ved å pumpe på bremsepedalen i en langsom, men bestemt måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56943.html

Previous:
Next:

auto Bremser