Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Reset en Anti-Lock Brake Light

Det er tider når anti-bremsesystem varsellys kan komme på på bilens dashbord når bremsene er i god stand. Det kan også skje etter at du nylig har hatt bremsene betjente. Hvis du kjenner bilens anti-bremsesystem er i god stand og lyset er fortsatt på, er det noen grep du kan ta for å nullstille lyset. Problemet sannsynligvis ligger i bilens sentrale datamaskin eller ABS-sensor, men det kan også være av noe annet i bremse-eller elektrisk system. Du trenger
Replacement ABS sensor
skrutrekker
OBD kode leser
Vis flere instruksjoner
en

Koble den positive kabelen fra bilbatteriet, og Deretter holder du nede på bremsepedalen for å tømme bilens elektriske system. Dette vil tilbakestille bilens sentral datamaskin. Plugg den positive kabelen tilbake for å gjenopprette makt. Selv om dette ikke tilbakestilles helt lys, bør det holde seg i opptil en uke.
2

Endre ABS sensor hvis lyset kommer på igjen. Skru av boliger for sensor som er montert på hjulet hub og koble ledningen, og fest og montere en ny sensor. Du må kanskje stille inn maskinen igjen som beskrevet ovenfor.
3

Koble en OBD kode leser til bilens on-board diagnose system for å fastsette eventuelle andre årsaker til bremselys. Se etter koder knyttet til bremsene som vises på leseren, noe som indikerer noen deler på bremsene som trenger reparasjon eller utskifting.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57174.html

Previous:
Next:

auto Bremser