Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan lage parkeringsbrems Justeringer i en Chevy Impala

foreta justeringer i din Chevy Impala parkeringsbremsen for å spare deg for tid og penger. Du trenger å heve baksiden av bilen for å utføre denne justeringen. Denne teknikken er for en Chevy Impala med bakre trommelbremser. Bruk justering for modell år 2000 gjennom 2005. Du trenger
Jack og bukker
Tenger
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp hånden håndbrekket før det gjør ti klikk. Slipp håndbremsen ved å trykke på knappen på slutten og bevege spaken til gulvet. Gjenta 10 ganger.
2

Test bilen og vrir om tenningen. Kontroller at parkeringsbremsen lys vises ikke. Trykk på håndbrekk til gulvet hvis lyset vises. Deretter slår du av tenningen.
3

Løft baksiden av bilen ved hjelp av en jekk og støtte bakhjulene med bukker.
4

Finn kablene som kommer fra hvert bakhjul. Kablene møtes på en adjuster mutter. Juster denne mutteren for å gjøre kablene strammere ved hjelp av tang.
5

Spin bakhjulene fritt mens du justerer mutteren som bringer de to kablene sammen. Stopp justering når hjulene viser motstand i iorden.
6

Klikk på parkeringsbremsen fire ganger og teste hjul rotasjon igjen. De bør bevege seg fritt bakover, men bør ikke være i stand til å bevege seg fremover. Slipp hånden parkeringsbremsen.
7

Nedre bilen ved hjelp av jekken og fjerne hver jekkfoten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57003.html

Previous:
Next:

auto Bremser