Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Honda Prelude

Rotor, også kjent som bremseskiver, bare må byttes hvis de blir slitt ned eller vridd. Hvis rotorene i din Honda Prelude ikke kan reasfaltert, så er det på tide å bytte dem ut til nye. Prosessen er ganske enkel, og du kan gjøre det i din egen garasje. Instruksjoner
en

Få nye rotorer for din Honda Prelude. Når du skifter rotorer, anbefales det at du erstatter alle rotorene på en gang for å unngå ujevn slitasje.
2

Luft bremsen linjen fra master sylinderen med om lag to tredeler for å hindre overløp. Støtt din bil med knekt og bukker for å hindre den fra å rulle når man arbeider på rotorene.
3

Fjern dekk og hjul montering. Fjern en av kalipperens bolter og rotere bøylen. Ta av braketten for bremsen linjen, men ikke koble bremsen linjen. Suspendere den frie caliper med mekaniker tråd for å hindre anstrengende bremsen linjen.
4

Løsne festeskruene og fjern den gamle rotoren. Pass på å vaske av fet belegg på den nye rotoren før du setter det.
5

Installer den nye rotoren på navet. Bytt rotoren holder skruene. Skyv stempelet tilbake inn i sylinderen veggen og sette bøylen og festet bremsen linjen tilbake på plass. Stram og trekk kalipperens festeboltene.
6

Skift dekk og hjul montering. Gjenta disse trinnene for hvert sett med rotorer. Deretter senke bilen, stramme og trekk til mutrene og fylle bremsen sylinder med ny bremsevæske. Road teste Honda forspill å sørge for at installasjonen var vellykket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56993.html

Previous:
Next:

auto Bremser