Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Nissan Altima

Nissan Altima har en av to bremsesystemer i bak på bilen; plate eller trommelbremser. Hvis Altima har skivebremser bak, og du må erstatte dem, følg disse instruksjonene. Du trenger ikke noen spesielle andre verktøy enn det du finner i en standard verktøykasse. Du trenger:
Bil jack
2 Nye bremseklosser
2 New shims
to Springs Hoteller Silikon basert fett
Momentnøkkel
Bremsevæske
Vis flere instruksjoner
en

Hev baksiden av Altima av bakken ved hjelp av en bil jack. Bruk en momentnøkkel til å løsne hjulmuttere av bakhjulene. Ta dem av og sette dem på bakken med forsiden opp.
2

Koble parkeringsbremsen ved å fjerne sitt styrekabelbraketten bolt. Ta ut pin boltene og løft av kalipperen. Trekk ut den bakre skivebrems pad fjærer.
3

Roter bremsestempelet klokken inn i kalipperen. Pass på å ikke skade caliper boot.
4

Påfør silikonbasert fett på montering støtte. Vær spesielt oppmerksom på det området som holder kontakt med bremsekloss.
5

Sett inn de nye bremsefjærene. Fest de nye shims til bremseklossene. Plasser bremseklossene på montering støtte.
6

Place kalipperen på montering støtte. Bruk momentnøkkel til å stramme pin boltene mellom 16-23 ft lb montere hjulene og senk Altima til bakken.
7

Kontroller at skivebremser bak fungerer skikkelig når du erstatte dem , og deretter erstatte den nødvendige mengden av bremsevæske å bringe den opp til riktig nivå for å fullføre jobben.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56959.html

Previous:
Next:

auto Bremser