Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Mitsubishi Eclipse

På en Mitsubishi Eclipse du erstatte skivebremser bak nøyaktig slik du gjør bremsene foran, med en liten forskjell. Du må trekke ut parkeringsbremsen kabel fra hver bakre caliper. Les videre for å lære hvordan å erstatte skivebremser bak på Eclipse din slik at du vet hva du kan forvente. Du trenger:
sprøyte eller sug pistol
Bil jack
Momentnøkkel
silikonbasert fett
to bak plate bremseklosser
2 Shims
to nye våren klipp

Vis flere instruksjoner
en

Hevert bremsevæske fra master sylinderen reservoaret. Gjør dette med enten en sprøyte eller sug pistol. Sett bremsevæske til side for å erstatte eventuelle nødvendige bremsevæske etter at du erstatte skivebremser bak.
2

Løft bilen fra bakken ved hjelp av en bil jack. Støtt Eclipse på alle sider for å hindre fallende. Se etter barn eller dyr i området som kan klatre under bilen.
3

Ta av hjulene fra Eclipse ved å løsne mutrene med en momentnøkkel. Sette hjulene til side møte opp for å forhindre skade på den.
4

Løsne nødbremsen fra innsiden av bilen. Ta av parkeringsbremsen kabelen.
5

Trekk ut bøylen lavere pin. Roter kalipperens montering oppover. Sikre bøylen forsamlingen med en ledning for å holde den ut av veien.
6

Fjern de ytre shims, bremseklosser og våren klipp fra bøylen støtte. Skyve stempelet nedover og i bøylen boring. Smør områder av kontakt som lysbilde eller roter med silikonbasert glidemiddel.
7

Bytt ut bremseklossene, shims og våren klipp med de nye og fest dem til bøylen støtte. Lå bøylen på bremseklossene og installere den nedre pin, og pass på å stram godt. Skift hjulene og senke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56960.html

Previous:
Next:

auto Bremser