Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

DIY Mazda Miata Rotor & Brake Installasjon

De to-seters Mazda MX-5 Miata er en morsom, sporty bil. Det har holdt ut tre generasjonsskifte designendringer siden introduksjonen i 1989. Som med alle kjøretøy på veien, vil imidlertid bremsene til slutt må byttes ut. Bytte bremser selv på Mazda Miata vil hjelpe deg å forstå hvordan bremsene fungerer, sparer du tid og penger, og belønne deg opplevelsen av å bygge et forhold med bilen. Noen spesialitet verktøy vil være nødvendig, samt en grad av håndverk. Sørg for å tillate deg selv god tid til å erstatte pads og rotorer. Front Rotor og Brake Installasjon

Trygg løfte bilen og støtte den på bukker. Sprekk til hjulmutrene løs med Miata på bakken før løfting, med mindre du har den luksus av en luftkompressor og trykkluftverktøy. En annen god idé før begynnelsen er å fjerne en tredjedel av bremsevæske fra master sylinderen ved hjelp av en hevert. På denne måten gjør master sylinder ikke overløp når du trekker bøylen stempler og kraft væske bakover gjennom den hydrauliske system.After fjerne hjulene, skal den nedre bøylen bolten og deretter dreie bøylen oppover og fjern den fra øvre caliper lysbilde bolt av skyve den vekk fra deg. Støtte bøylen ved hjelp av en strikk ledningen eller mekaniker wire. Elektrodene kan pried ut av bøylen braketten, og det anbefales å fjerne puten klipp og enten rense dem eller erstatte dem med nye. Deretter fjerner kalipperens boltene og fjern bracket.The foran rotorer kan ha holdebolter som må fjernes med en hammer og en slagtrekker. Etter at de er fjernet, vil du være i stand til å fjerne rotor.Compress bøylen stempelet med et par av kanalen sluser, en stor C-klemme eller en tykkelse trekke tool.To installere, sørg for å rense belegget på de nye rotorene hjelp en del renere eller brems renere spray. Sørg også for å bruke en høy temp brems smøremiddel til kalipperens bolt lysbilder og til puten klipp. Tørk av overflødig smøremiddel som kan komme inn på nye rotorer.
Rear Rotor og Brake Installasjon

Den bakre rotoren og brems installasjon er svært lik den fronten, skjønt den øverste caliper bolten er fjernet og bøylen dreies nedover. Den Parkeringsbremsevaier er også integrert med den bakre bøylen og må fjernes og erstattes. Sørg for å riktig installere og justere justeringsskruen. Senere modell Miatas også bruke en skrue-in typen caliper stempel på baksiden, slik at for å komprimere de fremre kalippere vil ikke fungere. Spesielle verktøy er nødvendig for å skru på bøylen stempler, men de er både tilgjengelig og rimelig i de fleste deler butikker.
Etter bremsene Erstattet

Når bremsene er byttet ut, strammet hjulmutterne og strammes til specs, sørg for å pumpe foten bremsepedalen for å sete putene til rotorene. Dette vil også flytte det hydrauliske trykket tilbake fra master sylinderen mot den komprimerte calipers. Hvis du ikke gjør dette vil resultere i ingen bremsing respons fra Miata fordi stemplene ikke har hatt tid til å utvide ut fra boringene. Dette kan føre til en alvorlig ulykke. Pass på å sjekke væskenivået i master sylinderen når du har pumpet foten bremsepedalen nok ganger til å gjøre det føles fast.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57296.html

Previous:
Next:

auto Bremser