Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fikse en Cadillac Seville Caliper

The Sevilla er en luksus bil laget av Cadillac divisjon i General Motors. Cadillac bruker et bremsesystem på alle sine biler som har en caliper og rotor design for maksimal lukkekraft til raskt å bremse bilen. Calipers kan binde så stemplene inni dem ruste eller mislykkes på grunn av utvidet bruk. Den eneste måten å løse problemet er å erstatte bøylen. Du trenger
Loaded caliper
Stikknøkkel
Socket satt
nye bremseklosser
Tire skiftenøkkel
Jack
To bukker
Shop fille
Catch pan
To åpne fastnøkler
Vis flere instruksjoner
en

Plasser kontakten enden av dekk fastnøkkel over forhjulene hjulmuttere. Vri nøkkelen mot klokken for å løsne mutterne;.. Gi skiftenøkkel en 1/8 til 1/4 omdreining
2

Jack bilen opp fra bakken ved hjelp av fabrikken jack poeng bak radiator

3

Plasser en jack stå under hver av de fremre klype sveiser, som er plassert under driver-og passasjer-side inngangsdører. Senke bilen på bukker.
4

Fjern lug nuts og dra hjulet utenfor hub montering.
5

Sjekk bremsekalippernes ved å ha en assistent får i Sevilla og trykk på bremsepedalen. Se på stemplene på målepunktet. Hvis stemplene ikke flytter eller hvis man ser ut til å bevege seg for mye, har bøylen beslaglagt og må skiftes.
6

Fjern forbindelsen fra målepunktet på bremseslangen. Sett en åpen fastnøkkel over bunnen mutteren på bremsen linjen tilkobling, deretter plassere en annen åpen fastnøkkel over den øvre mutteren. Drei på mutrene i motsatt retning for å skille bremseslangen fra målepunktet. Bremsevæske vil lekke, men dette er OK. La bremsevæske renne inn fangsten pannen.
7

Fjern øvre og nedre caliper bolter og fjerne bøylen.
8

Sett inn en ny lastet målepunktet. Den lastet caliper har bremseklosser allerede er installert i den. Koble bremseslangen, linje opp kalipperens monteringsbrakett hull og bolte målepunktet til hub montering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57297.html

Previous:
Next:

auto Bremser