Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik bygger BMW Bremsekalippere

BMWs er passe pålitelige, holdbare biler for hele familien. Utstyrt med de nyeste sikkerhets funksjoner og styling, er BMW et redskap for alle. Vanligvis BMWs ikke krever mye vedlikehold, men noen ganger enkelte deler må skiftes ut. De bremsekalipere er et slikt element på BMWs (spesielt sports sedan). Gjenoppbygge bremsekalipere på en BMW er ganske enkel og kan utføres i løpet av minutter. Du trenger
Stikknøkkel
Bil jack
Lug mutter skiftenøkkel
Tenger
Caliper gjenoppbygge kit
Vis flere instruksjoner
en

sette bilen i park og jack førersiden forhjulet opp med bilen jack.
2

Fjern lug nuts fra hjulet og skyv hjulet av stenderne. Bruk pipenøkkel til å fjerne de to festeboltene som holder bremsekalippernes på styring strut.
3

Trekk bøylen fri fra strut og deretter bruke tang til å trekke bremseklossene fra inne på målepunktene ved frakopling av det todelt holderklemmen. Bruk socket fastnøkkel for å fjerne støv støvel og brems stempler fra innsiden av bøylen.
4

Erstatt alle foringer og interne støvtetninger i bøylen med de nye fra gjenoppbyggingen kit. Skyv et nytt sett med bremseklosser i bøylen og engasjere retainer klipp.
5

Skyv bøylen tilbake på styring strut og installere festeboltene med pipenøkkel. Skyv hjulet tilbake på plass og Monter den med lug mutter skiftenøkkel. Senk bilen og gjenta trinn 1-4 på de tre andre hjulene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57324.html

Previous:
Next:

auto Bremser