Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Warped bremse rotoren Symptomer

Brake rotorer er en viktig del av bilens bremsesystem som, når vridd eller ikke fungerer, kan alvorlig redusere effektiviteten av bremsesystemet. Warped brake rotors vanligvis føre til flere symptomer. Pulserende Brake Pedal

En ut-av-runde eller skjev bremse rotoren kan føre til en merkbar og pulserende i noen tilfeller ekstreme av bremsepedalen. Dette er på grunn av misformet bremse rotoren støt mot bremseklossene ved bremsing, noe som fører bremsevæske press forstyrrelser og manifesterer seg som en pulserende bremsepedalen.
Vibrerende Steering Wheel

En skjev brems rotor, som den spinner og er klemt av bremseklossene, skaper vibrasjoner. Denne vibrasjonen kan reise fra bremsen forsamlingen opp gjennom rattet og forhjulsoppheng av kjøretøyet og til slutt bli følt i rattet.
Brake Noise
< p> Brake støy er et vanlig tegn på en skjev brems rotor. Som en vindskjev bremse rotoren spinner, kan det slå mot bremseklossene i en ujevn, unormal måte, forårsaker brems støy. Denne type brems støy er ofte hørt som en clanking eller dundrende type støy hørt under bilen oppbremsing.
Bremsebelegg Failure

Unormal bremse rotoren form kan føre til tidlig bremsekloss svikt. En vridd eller out-of-runde bremse rotoren skaper mye stress på bremseklossene, og dette kan føre til økt bremseklosslitasjen og tidlig svikt
Worn Wheel Hub Assembly
En bremse rotoren sitter og spinner på en slank, avlang metall stykke kalt hjulet hub, eller hub. En skjev brems rotor, spesielt en alvorlig vridd og bøyd, kan føre til unormal wheel hub montering slitasje ved å slå og spinne mot navet i en ujevn, uberegnelig måte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57323.html

Previous:
Next:

auto Bremser