Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte skivebremser bak i en Ford Mustang

Bytte skivebremser bak på en Ford Mustang krever et spesielt verktøy, Rear Caliper Piston Innstilt 206-026, for å feste stempelet. Kjøp dette verktøyet på Ford forhandler i deler avdelingen. Med denne spesielle verktøyet og disse instruksjonene, er du klar til å erstatte de bakre skivebremser i Mustang din. Du trenger:
Sealed container
Bil jack
Momentnøkkel
Wire
"Rear Caliper Piston Regulator" verktøy 206-026
2 Indre bakre plate bremseklosser
2 Ytre bakre plate bremseklosser
4 Spring klipp
Bremsevæske.
Vis flere instruksjoner
en

Hevert halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret og sette det i godkjente beholdere. Ta bremsevæske til din lokale auto deler butikken for riktig avhending.
2

Hev bilen opp fra bakken ved hjelp av en bil jack. Løsne mutrene med en momentnøkkel og fjerne hjulene.
3

Koble den bakre platen bremsekalippernes og henge den fra kroppen av Mustang med wire. Ta ut de indre og ytre bakre skivebrems pads sammen med fjærklemmer.
4

Seat stempelet ved å dreie den med klokken ved hjelp av den bakre Caliper Piston Innstilt 206-026. Bytt plate bremseklosser og våren klipp med de nye.
5

Line up hakket i bøylen stempelet med pass-stiften på bremsekloss. Monter den bakre platen bremsekalippernes og bruke momentnøkkel for å stramme den til 24 fot pund
6

Skift hjulene og senk Mustang til bakken. Plasser de nye bakre plate bremseklosser ved å pumpe på bremsepedalen raskt. Refill master sylinderen reservoaret med ren bremsevæske.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56938.html

Previous:
Next:

auto Bremser