Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Grand Cherokee bremsen

Jeep Grand Cherokee ble produsert med fire hjul skivebremser i senere modell år, og komponentene kan slites ut og må skiftes ut med jevne mellomrom, rett og slett på grunn av vanlig kjøring. Du kan finne ut nøyaktig hva problemet er med bremsesystemet, bruker minimalt med verktøy og ferdigheter, på mindre enn en time, generelt. Lytt etter lyder

Det vanligste problemet med slitte bremser komponenter er en pipende lyden som kommer fra hjulene. Dette skyldes utformingen av Grand Cherokee er bremseklosser, som inneholder en metall flens som vil skrape rotoren når puten materielle slites under et brukbart nivå. Dette er for å varsle føreren av slitte pads, som bør skiftes ut umiddelbart. En annen lyd som er vanlig er den metalliske sliping av en utslitt rotor, når kalipperens presser pads mot den. Skadde eller slitte rotorer kan være en alvorlig fare, ikke kjøre jeep i denne tilstanden
Inspiser bremser

Den beste måten å finne årsaken til et problem. er å fysisk inspisere bremsesystemet ved å fjerne hjulene og ser på rotorene, kalipere, og pads. Det bør være lett å dreie rotoren for hånd, og elektrodene ikke gjøre noen lyder under sin revolusjon. Ved å trykke på bremsepedalen skal stoppe rotasjonen, og rotoren bør være fri for rust og rusk. Hovedsylinderen, som finnes under panseret foran føreren, bør ha et fullstendig og jevnt fluidreservoar. Master sylinderen kan fylles med DOT-3 bremse væske ved uncapping plast toppen og forsiktig helle væske inn i den.
Bruke bremsene

Bremsen pedal skal være fast og konstant ved å trykke på bremsene i en jevn og kontrollert måte. Hvis bremsene er "svampete", eller mangler skikkelig spenning, så det kan være luft i bremseslanger. Denne luften kan tvinges ut og erstattes med bremsevæske ved tilførsel av linjene. De enkelte Bleeder brystvortene er plassert på baksiden av bøylen, og kan dreies mot klokken for å åpne linjene opp. Trykk bremsepedalen mens påfylling master sylinder, presser gammel væske og luft ut av bleeder brystvorten. Når væsken kommer ut av brystvorten er ren og konstant, sikre brystvorten ved å vri den med klokken. Hvis pedalen er overdrevent fast, så master sylinder interne seler og komponenter kan bli skadet og må skiftes ut.
Bremser i fart

Bremsesystemet kunne oppleve "dra ", dra til den ene siden, eller en barsk vibrasjon når den brukes i fart. Dette kan være forårsaket av en defekt eller skadet rotor, eller en beslaglagt målepunktet. Rotoren må opprettholde en helt rund overflate, og når det er oppvarmet og avkjølt utover produsentens spesifikasjoner kan det oppstå skade i form av "vridning". Dette vridd rotoren roterer ikke godt, og vil fange pads og forårsake en vibrasjon. En beslaglagt kalipperen kan føre til å dra, da det ikke vil frigi pads helt, og de fleste ganger det må være helt erstattet med en ny enhet som de er vanligvis ikke brukbare.
Glasert rotorer
< BR>

En mer vanlig problem med Jeep rotorer og pads er "vinduer", eller varmeskade på overflaten av komponentene forårsaket av overdreven bremsing (vanligvis i utfor forhold). Forskjellig fra vridning, kan glass få overflaten av rotoren eller en elektrode for å bli glatt, noe som gir redusert ytelse eller til og med en total mangel på bremseevne. Du må skifte ut de skadede delene, som de ikke kan repareres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57320.html

Previous:
Next:

auto Bremser