Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Sett Rotor i en Oldsmobile Alero

Selv om du kan ha perfekt gode bremseklosser og kalipere på Oldsmobile Alero, hvis bilen din er pulserende og grøsser når du treffer bremsene, kan rotorene være den skyldige. Selv rotorer sjelden trenger å byttes, hvis de blir vridd eller slitt, er det på tide å få dem dukket, og hvis det ikke fungerer så er det på tide å kjøpe nye. Du trenger
Nye rotorer
Jack
Jack står
Stikknøkkel
Momentnøkkel
Mechanic sin oppslagstavle
Cloth
Vis flere instruksjoner

en

kjøper riktig rotorer for Alero din. Besøk din lokale bil deler butikken eller bestille online enten foran eller bak settet med rotorer for bilen din. Skifte alle rotorer på bilen din er ideelt, men du må erstatte rotorer ett sett av gangen i stedet for individuelt for å unngå usikre og ujevn bremsing.
2

Jack opp Oldsmobile Alero med en bil jack og bukker. Hvis du jekke opp hele bilen, sørg for å sette bukker under bilen i en formasjon som vil hindre bilen fra å vippe eller falle utenfor bukker. Bruk fire eller mer for å sikre bilen på plass. Blokker hjulene for å holde bilen rulle.
3

Ta av dekk og hjul montering ved først å løsne mutrene og ta av hjulet. Bruk en pipenøkkel eller en luft skralle med en passende adapter for å fjerne hjulet.
4

Fest en C-klemmen til bremsekalippernes med endene mot baksiden av kalipperen og påhengsmotoren skivebremse pad.
5

Komprimer stempelet i bøylen boringen som vil føre til bøylen å flytte tilbake fra rotoren. Ta av C-klemmen. Bruk et stykke mekaniker ledning for å støtte bøylen og deretter fjerne den gamle rotoren. Pass på at du ikke kobler bremseslangen fra bøylen eller du må da blø bremsene etterpå.
6

Installer den nye rotoren og deretter installere bremsekalippernes og bremsekalippernes brakett for å fullføre suspensjon knoke . Avslutt med å sette hjulet og dekket tilbake på plass.
7

Gjenta dette for alle rotorer du erstatter. Vær sikker på å erstatte en rotor i en tid, fjerne ett hjul om gangen. Når du er ferdig, senker bilen og stram hjulet slepe nøtter med en momentnøkkel. Sørg for å prøvekjøre bilen for å kontrollere at alt er i orden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56924.html

Previous:
Next:

auto Bremser