Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvor å Endre Trommelbremser

Trommelbremser er bakbremsene brukes på noen biler. En tromme brems er et bremsesystem som består av en stål (trommelen) og pads (bremsesko). Når du ønsker å bremse ned, trykker du på bremsepedalen, noe som presser hydraulisk væske gjennom systemet og aktiverer fjærer inni trommelen som presser skoen mot innsiden av trommelen å bremse bilen ned. Over tid vil bremseskoene slites ned, og du blir nødt til å erstatte dem (når de blir 1/8-tommers tykk). Du trenger
Tire fastnøkkel
Hammer
Jack
to Jack står
Rag
Brake deler renere
Momentnøkkel
New brems sko

Vis mer Instruksjoner
en

Plasser dekk fastnøkkel over slepe nøtter og slå dem mot klokken for å bryte dem løs. Du bør bare løsne dem. Ikke fjern hjulmuttere. Dette er for å gjøre det lettere å fortsette å løsne og fjerne slepe nøtter når bilen står på bukker.
2

Sett bilen i første gear hvis det er en standard girkasse. Ellers lar overføring i "park" og sette i nødbremsen på.
3

Jekk opp kjøretøyet ved hjelp av bakre jack punktet. Det bør være plassert nær stammen området under bilen, og vil være en utvidelse av rammen på bilen.
4

Plasser en jack stå på hver side av bilen, under rammen eller under klemme sveiser på baksiden av kjøretøyet. De klype sveiser er en forlengelse av unibody. Men de er strukturelt lyd nok til å tåle vekten av bilen. Senk bilen på jack stands og sjekk for å se at bilen er stabil. For å gjøre dette, skyv på fronten og sidene av bilen og sørge for at kjøretøyet ikke skifte på bukker.
5

Fjern lug nuts og hjul resten av veien ved hjelp dekket skiftenøkkel.
6

Løsne og fjerne boltene som holder spindelen. Det bør være enten fire eller fem bolter avhengig av kjøretøyet. Når boltene er fjernet, kan det hende du trenger å treffe trommelen for at det å gå av. Rust og korrosjon har sannsynligvis bygget opp over tid, så du må kanskje treffe den ganske hardt. For å gjøre dette, ta din hammer og traff siden av trommelen hele veien rundt.
7

Fjern trommelen når det løsner.
8

Kontroller bremsen sko, fjærer, og støvler for slitasje. Bruk av bremsen våren verktøyet, forsiktig fjerne brems skoen retainer fjærer for hver av bremseskoene
9

Hold baksiden av låsepinnene (ikke synlig på bildet) og plasser brake shoe flytting verktøyet over festefjæren (de røde pilene peker på det). Trykk "in" og vri verktøyet mot klokken. Dette vil fjerne våren og holderen. Bremseskoene vil da komme ned slik at du kan fjerne dem.
10

Sett de nye bremseklossene på og sette trommelen sammen igjen. Installasjonen er det motsatte av fjerning.
11

Sett den ytre delen av trommelen igjen og erstatte bolter og spindel du fjernet.
12

Linje opp hullene på kanten av hjulet, og skyv den på igjen. Hånd trekke til mutrene og gi dem en 1/4 omdreining med dekk fastnøkkel klokken for å stramme. Hjulet skal sitte fast mot trommel brems montering.
13

Nedre bilen av bukker. Trekk til hjulmutrene hvor som helst mellom 75 and100 fot pounds, avhengig av produsentens anbefalinger. Bruk en krysser mønster for å trekke til mutrene. For eksempel stramme en lug mutter og stram til mutteren over fra det.
14

Sjekk bremsesystemet og sikre at det er riktig trykk i bremseslanger ved å pumpe dem et par ganger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57212.html

Previous:
Next:

auto Bremser