Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Caliper i en Plymouth Voyager


Hvis du må skifte ut deler som en bremsekalippernes i en Plymouth Voyager, må du kanskje sjekke deler til Chrysler minivan under samme navn. Sørg for at eventuelle reservedeler kommer fra en pålitelig kilde, og de vil fungere på din Plymouth maskin. Du trenger
Tire jern
Jack stand
Allen /pipenøkkel
Plymouth caliper
Liten gummi stykke
Vis flere instruksjoner
Fjern den gamle Caliper

en

Løft fronten av bilen trygt på en jack stå og fjerne hjulene. The Plymouth Voyager har bare kalippere på bremsene foran, siden den bruker trommelbremser på bakakselen.
2

Skru av feste bolt på bremseslangen å koble den fra målepunktet. Plugg opp linjen med et lite stykke gummi. Kaste ut kobber skivene, så du må bruke nye ved montering.
3

Koble kalipperens guide pin boltene som fester bøylen til styringsgruppen knoke. Skyv bøylen sakte bort fra knoke. Skyv bøylen er motsatt ende ut fra under knoke er maskinert distansen.
4

Rengjør anleggsflatene og smøre dem multipurpose smøremiddel. Kjør en tåke av vann på overflaten og bruke en fuktig klut til å rengjøre dem. Aldri rens bremsedeler på grunn av asbest risiko.
Bilder Installer Replacement Caliper
5

Plasser erstatning caliper over bremseklossene og skiven. Pass på at du ikke skader bøylen sel eller føringsstift foringer fra styringsgruppen knoke sjefer.
6

Installer styringsstiften bolter og bremseslangen til målepunktet. Bruk nye skiver med bremseslangen er passkruene.
7

Fyll brake master sylinder med væske. Koble bremsen Utluftningsskrue til en beholder med væske med en gummislange og har en annen person fjerne luft fra systemet ved hjelp av bremsepedalen.
8

Installer hjulene tilbake på van. Fest til hjulmutrene til halvparten av sine fullt dreiemoment før du senker van, deretter ferdig stramme dem.
9

Sett bremseklossene. Pump pedalen inntil den føles hard. Test bremsene ute på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56895.html

Previous:
Next:

auto Bremser