Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Hvordan sjekker bremselysene

med Bremselys er en av de mest nyttige lysene på en bil. Ved advarsel driverne bak deg når du bremse ned, de gir et mål på sikkerhet som bare overgås av bilens frontlykter. Sjekk bremselysene regelmessig for å holde deg og bilens passasjerer trygt, og ikke minst livene til sjåfører og passasjerer i andre biler. Du trenger
Reservedeler brems lyspærer
Ekstra sikringer
Små bærbare
Pen
skrutrekker
Ratchet sett
Vis flere instruksjoner
1

Plasser bilen på en slik måte at du kan se bremselysene drift. En vegg eller garasjeporten fungerer best for dette formålet, spesielt tidlig på kvelden, når bremselysene vil være mer synlig og lettere for deg å sjekke.
2

Trykk ned på bremsepedalen mens du ser på bakruten. Du bør kunne se refleksjonen av dine bremselysene på veggen bak deg.
3

Observer hvordan bremselysene operere. Sørg for at begge sider av bilen er like opplyst fra belysning av bremselysene, og sørge for at den resulterende gløden ikke er vektet i favør av en lys over den andre.
4

feilsøke eventuelle problemer som oppstår som et resultat av din bremselys sjekk. Oppmerksom på eventuelle problemer i en liten notisbok dersom du ikke føler deg komfortabel memorere dem.
5

Kontroller sikringene for dine bremselysene. Eierens manualen til bilen din skal fortelle deg nøyaktig hvor sikringen saken er, selv om du mangler et eiere manuell, er sikringen tilfelle vanligvis funnet under dashbordet på førersiden området. Dekningen av sikringen saken vil gi et diagram av hva sikringen er ansvarlig for hvilket system.
6

Endre alle nødvendige sikringer. Bruke sikringen fjerning verktøy som følger med de fleste bilprodusenter er den beste måten, men de kan fjernes ved hjelp av ens fingre i tillegg. Bør du skifte sikringene bare med en sikring av samme type!
7

Bytt brems lyspærer ved å åpne bagasjerommet og fjerne panelet som fører til bremselysene. Dette vil være forskjellig for hver bil, men det er ingen triks til hvordan det gjøres. I mange moderne biler, er bremselys panel festet med en lett-å-fjerne vingemutter, men være forberedt ved å holde en skrutrekker og skralle hendig.
8

Consult en bilmekaniker hvis skifter sikringer og lys pærer ikke løse eventuelle problemer du har med bremselysene. Dette betyr at problemet ligger i bilens elektriske system og bør behandles av fagfolk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56815.html

Previous:
Next:

auto Bremser