Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik installerer Bremser rotorer i en Chevy Silverado

Mest alle Chevy Silverado pickups kommer med "knock-off" rotorer. Det betyr at du ikke trenger å demontere 4-hjulstrekk huber eller fjerne presset lageret og sel fra rotorene for å erstatte dem. Dette betyr også at erstatte dem kan gjøres i komforten av ditt eget verksted forutsatt at du har de riktige verktøyene og mekanisk evne til å installere dem. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Hjulkile Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
1/2-inch stasjonen bryte bar
1 /2-tommers skralle
1/2-inch stasjonen metriske socket sett (opp til 22 millimeter)
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel (anbefales)
Flathead skrutrekker
strikken
C-klemmen
Vernebriller
Hammer
Nye rotorer
Brake clean spray
Butikk filler
Vis flere Instruksjoner
Slik installerer Bremser rotorer i en Chevy Silverado
en

Park Silverado på et nivå, asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen og slipp panseret låsen. Plasser en bremseklossen bak en av de bakre dekk og åpne panseret. Ta halvparten av bremsevæske fra master sylinderen og kast den. Fest master sylinder hetten.
2

Bryt lugnuts løs på forhjulene ved hjelp av bryte bar og en stikkontakt. Noen av de senere-modell Silverados kan ta en 22 millimeter socket for lugnuts. Løft den fremre akselen på lastebilen med gulvet jack å løfte den ene siden om gangen og plasser bukker under forakselen. Fjern lugnuts og hjul.
3

Begynn med venstre foran caliper og fjern de to caliper boltene med skralle og en stikkontakt. Lirk bøylen av med skrutrekker og støtte det til rammen med strikk ledningen. Komprimere bøylen stempelet innover med C-klemmen til den når bunnen i bøylen boliger. Fjern C-klemmen.
4

Lirk putene ut av bøylen bro memorere sin posisjon. Hvis du ikke skifte til, ville det bli anbefalt å erstatte dem i samme posisjon de ble fjernet fra broen. Fjern de to bro bolter. Disse vil være vanskelig å bryte fri, så vil du kanskje starte med å bryte bar og en stikkontakt, og deretter bytte over til skrallen for å få fart på sakene. Fjern broen.
5

Fjern rotoren. Hvis rotoren sitter fast hardnakket til navet, satt i vernebriller og slå den på flat plate av finnene med hammeren. Strike det bakfra treffer utover og slå den 1/4 snu hver tid før det løsner.
6

Spray den nye rotoren med brems ren spray for å fjerne oljen belegg på den. Dette belegget forhindrer rust som det sitter i lagring og skal vaskes vekk grundig. Spray begge sider av rotoren inkludert inne i navet på rotoren og tørk av med en butikk fille.
7

Plasser rotoren på navet og skru på en lug mutter for å feste den til huben. Sett på bøylen bridge og stram med skralle og en stikkontakt. Legg til en 1/4 til 1/2 omdreining av bøylen broen med å bryte bar for å sikre at det er godt og stramt. Sett elektrodene inn i broen på samme måte som de ble fjernet. Hvis du erstatter nye pads, legge et belegg av silikon fett (utstyrt med pad set) til puten kontaktpunkter på broen.
8

Sett bøylen og caliper bolter og stram med skralle og socket. Fjern knasten mutteren fra rotoren. Skift hjul og slepe nøtter og trekke til mutrene skylle i navet, men ikke over-stramme dem. Gjenta trinn 3-8 for høyre side rotoren.
9

Senk Silverado når du er ferdig og trekk foran slepe nøtter 120-140 fot pounds ved hjelp av justerbar momentnøkkel og kontakten.
10

Pump foten bremsepedalen flere ganger for å gjenopprette det hydrauliske trykket til stemplene i bøylen. Når bremsepedalen føles normal, kontrollerer bremsevæske nivå i master sylinderen og legge til nye DOT 3 bremsevæske til det og sett på lokket ordentlig. Frigjør parkeringsbremsen, ta av hjulet chock og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57134.html

Previous:
Next:

auto Bremser