Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan endre rotorene på en Dodge Neon

Endre rotorene på din Dodge Neon kan gjøres i komforten av din egen front yard. Med de mekaniske ferdigheter og noen bilreparasjonsverksteder verktøy, kan du spare ganske mye penger på arbeidspenger at lokale reparasjon stasjoner eller forhandlere vil belaste. Finpusse dine ferdigheter og sette verktøy for å jobbe for deg. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Hjulkile Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
1/2 tommers stasjonen bryte bar
1 /2 tommers stasjon socket satt
1/2 tommers skralle
1/2 tommers stasjon justerbar momentnøkkel (anbefales)
Stor flat skrutrekker
strikken
Hammer
Brake clean spray
Butikk filler
Cutting diker (valgfritt)
Vernebriller (anbefales)
Vis flere instruksjoner
en

Park Neon på et nivå asfaltert underlag. Slipp panseret låsen og sett på parkeringsbremsen.
2

Plasser en bremseklossen bak en av bakhjulene. Åpne panseret og suge ut halvparten av bremsevæske fra master sylinderen ved hjelp av kalkun baster og kast. Sett på master sylinder cap.
3

Løsne mutrene med forhjulet (e) med å bryte bar og en stikkontakt.
4

Hev fremre enden av Neon med et gulv jack og plasser bukker under fremre rammen rails å støtte bilen.
5

Fjern lug nuts og hjul.
6

Sett stor flat skrutrekker inn bøylen koøye i fronten av bøylen og komprimere stempelet innover ved å lirke påhengsmotoren pad mot rotoren. Komprimere stempelet inn så langt den går.
7

Finn og fjern kalipperens anker bolter på baksiden av knoke. Du kan fjerne bøylen, pads, og caliper anker som en samlet enhet og spare tid hvis du ikke skifte til. Støtte bøylen forsamlingen til spiralfjær med en strikk ledningen.
8

Fjern rotoren. Hvis det er en låseringen ligger på en lug stud, kuttet hvis av med et par diker kast. Du trenger ikke å erstatte det. Hvis rotoren er hardnakket fast til navet, slå det med en hammer på kjøleribbene.
9

Rengjør ny rotor med brems rent sprøyt. Være liberale med spray og rengjøre begge sider for å vaske av rust-forebyggende belegg på dem. Tørk av med en butikk fille og installere på navet.
10

Place bøylen forsamlingen over rotoren og skrur kalipperens anker bolter.
11

Bytt hjulet og stram til mutrene godt. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden. Senk Neon og dreiemoment til hjulmutrene til 100 fot pounds ved hjelp av momentnøkkel og en stikkontakt.
12

Pump foten bremsepedalen før det føles normalt. Dette vil gjenopprette trykket tilbake til den komprimerte caliper stemplene. Når trykket er restaurert til bøylen stempler, sjekke og legge DOT 3 bremsevæske til master sylinderen og sett på lokket. Lukk panseret, fjern, fjern bremseklossen, slipp parkeringsbremsen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57126.html

Previous:
Next:

auto Bremser