Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner rotorene på en Hyundai Accent

Alt du trenger er litt mekanisk kunnskap og noen automotive verktøy for enkelt å fjerne rotorene fra din Hyundai Accent. Bilverksteder og forhandlere belaste opprørende priser i arbeid, og du kan lett investere de pengene inn i de verktøyene du behøver for å utføre reparasjonen og ha dem for fremtidig bruk. Du trenger
Floor jack
to bukker
Hjulkile Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
1/2-inch stasjonen bryte bar
1/2 -tommers stasjon metriske socket sett (opp til 21 millimeter)
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel
Flathead skrutrekker
Impact skrutrekker med Phillips bit
Hammer
(2) 8 millimeter (bredde) med 1,25 millimeter (pitch) bolter (eller)
£ 3 gummihammer
strikken
C-klemmen
Vis mer Instruksjoner
en

Åpne panseret til Hyundai Accent og fjerne halvparten av væsken fra master sylinderen reservoaret ved hjelp av en kalkun baster. Kast den gamle væsken og erstatte master sylinder dekselet ordentlig. Plasser en bremseklossen bak ett bakhjul.
2

Løsne mutrene på begge forhjulene med å bryte bar og en 21 millimeter socket.
3

Løft fronten av bilen med gulvet jack og plasser bukker under fremre rammen rails å støtte bilen. Fjern lug nuts og hjul.
4

Fjern de to caliper boltene med skralle og en stikkontakt. Henge bøylen fra spiralfjærer med strikk ledningen deretter komprimere stempelet av bøylen innover ved hjelp av C-klemmen.
5

Ta ut bremseklossene i bøylen anker, men etablere som er påhengsmotoren puten og som er den innenbords puten og toppen og bunnen av hver blokk som den sitter i ankeret. Du vil ønske å erstatte klossene på samme måte de ble fjernet hvis du ikke erstatte dem.
6

Fjern de to caliper anker boltene med skralle og en stikkontakt. Disse vil være svært stramt og krever litt styrke å fjerne. Fjern bøylen anker.
7

Fjern skruen på midten hub av rotoren bruke slagtrekker (satt i revers), Phillips hodet litt og en hammer. Streik slagtrekker på hodet til skruen løsner.
8

Fjern rotoren, ved hjelp av de to 8-by-1,25 mm bolter og skru dem inn i navet hullene på forsiden av rotoren . Træ dem inn og stram dem 3 til 4 ganger med skralle og en stikkontakt. Deretter bytte til neste bolt. Holde det gående frem og tilbake mellom de to bolts.If trådene stripe ut, slår rotoren med kraft ved hjelp av gummihammer til du sjokkere den fra hub.If du fjerner rotoren for å erstatte den, bruker en vanlig hammer til å streike det med og hoppe over de to første alternativene. Det vil bli enklere og mye raskere.
9

Bytt delene når du er ferdig ved å reversere prosedyren.
10

Trekk til hjulmutrene på dekkene etter du har senket Accent med momentnøkkel stilt inn på 80 ft-lbs. og 21 millimeter socket.
11

Pump bremsepedalen før det føles normalt å gjenopprette det hydrauliske trykket tilbake til den komprimerte caliper stemplene. Etter, sjekke og legge ny DOT 3 bremsevæske til master sylinderen reservoaret. Ikke glem å ta av hjulet chock.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57127.html

Previous:
Next:

auto Bremser