Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Om Car reupholstering

Bil reupholstering inkluderer full utskiftning og /eller reparasjon av seter og puter inne i et kjøretøy. Med tiden kan de stoffer, fjærer og stuffing av disse setene ta betydelig slitasje. Selv om det er noen ganger rimelige måter å dekke opp mindre mengder av slitasje, er reupholstery en fin måte å gjenopprette en bil til sin opprinnelige tilstand, eller enda bedre på sin fabrikk tilstand. Kontrahering

Når det gjelder tid til reupholster en bil, vil de fleste ser til fagfolk. Det vil ikke være vanskelig å finne noen, uansett hva slags område du bor i. Det er to gode steder å begynne når du er på jakt etter en god bil reupholstering virksomhet. Først er forhandler. Det gårdene ofte ut sin bil reupholstering til eksterne organer, og vil vite minst en god entreprenør å anbefale. Hvis du ikke har noe hell der, prøve en lokal bilstereo spesialist. Disse stedene vil ofte omfatte bilen reupholstering i sine tjenester og vil gården ut dette arbeidet til eksterne anliggender. Hvis ikke, kanskje de kan henvise deg til noen som kan gjøre jobben.
DIY

Det andre alternativet er å gjøre det selv. Med noen instruksjoner fra Internett (eHow tilbyr flere artikler som dekker det grunnleggende om bilen reupholstering), kan erstatte stoffet av bilseter være mindre vanskelig og kostbart enn man skulle tro. Selvfølgelig, hvis du velger å gå denne ruten, sørg for at du forstår bredden av jobben før du begynner. Det vil gjøre ting gå mye mer jevnt for å ha alle materialer på plass på forhånd. Dette hindrer også bilen fra å være ute av drift lenger enn nødvendig.
Cost

Kostnaden for reupholstering en bil kan kjøre gamut. Hvis du tar bilen til en profesjonell, kostnaden som regel vil være et sted i $ 1000 serien hvis bilen er en vanlig modell. Denne prisen kan gå høyere på grunn av flere faktorer. Man er størrelsen av bilen. En minivan vil åpenbart koste mer å reupholster enn en liten Hyundai. Den sjeldenhet av modellen er også en prisfaktor. Hvis du prøver å få en 1967 Ferrari reupholstered, kan du forvente å betale så mye som $ 5000. Hvis du gjør det selv, vil alt avhenge av hvor mye stoff du trenger og hvor kresen du er i ferd med matchende stoff til det opprinnelige. Stoffet kan kjøres fra $ 5 a yard til $ 75 et verksted. Med et godt øye og fargetilpasning, kan imidlertid en gjør-det-yourselfer spare mye penger.
Hensyn
p Det finnes en rekke måter som å reupholster en bil, men en av de mest populære metodene er å bytte ut tekstiltrekk med skinn. Det finnes en rekke fordeler fra denne. For én ting, kan skinninteriør legge $ 1000 til videresalg prisen på en bil. Skinn er myk og smidig, og for mange mennesker skriker det luksus. Dessuten er lær svært motstandsdyktig mot flekker og er mindre tilbøyelige til å suge opp lukter og fuktighet som samler seg over livet av bilen. Hvis skinn er for dyrt, mange mennesker er glade for å gå med en vinyl behandling, som ser ut og fungerer ganske litt som ekte skinn, men er langt mindre kostnadskrevende.
Dashboard
< p> Over tid kan dashbordet i en bil begynner å bære gjennom, sprekke og generelt ser forferdelig. Men det er en rekke måter å gjenopprette glans og livet til dashbordet uten å erstatte det fra bunnen. Mange auto butikker tilbyr spraybokser av vinyl maling, som lett kan farge-matchet og brukes til å fylle i riper, gjenopprette skinne og beskytte dashbordet vinyl fra ytterligere slitasje. Tilpassede auto butikker tilbyr også erstatning ringer for speedometer, drivstoff indikator og diverse andre målere. Noen av disse erstatning ringer kan virkelig endre utseendet på en bil, så det kan være verdt en tanke hvis du planlegger en overhaling.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57090.html

Previous:
Next:

auto Bremser