Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik reparerer Cordura

Cordura er et stoff som brukes i noen camping og sportsutstyr. Når stoffet har et hull i den, sy hullet ikke er mulig, da dette kompromisser dukens vanntett integritet. Imidlertid er det mulig å reparere Cordura anvendelse av et plaster og lim. Du trenger
gjennomsiktige tapen
Cordura reparasjon materiale
Saks
Vanntett stoff tetningsmasse
Wax papir
Flat objekt
Tung gjenstand
Vis flere instruksjoner
en

Lay Cordura element på et flatt underlag med utsiden av stoffet vendt opp. Linje opp kantene av hullet som best du kan.
2

Place et stykke gjennomsiktig tape over kanten av hullet. Tapen holder stoffet i ro mens du reparere Cordura.
3

Vend stoffet slik at du kan reparere hullet fra baksiden av stoffet. Vær forsiktig når du gjør dette så tapen på forsiden holder stoffet på plass.
4

Klipp et stykke av Cordura reparasjon materiale (se Ressurser nedenfor) for å få plass på baksiden av hullet med saks. Det bør måle ¼ - ½-tommers større rundt enn hullet
5

Påfør et tynt lag av vanntett stoff tetningsmasse, for eksempel Shoe Goo eller Seam Grip, rundt. de revne kanter (se Resources nedenfor). La det stå i 2 minutter.
6

Lay lappen over tetningsmasse. Glatt det ut fra midten av plasteret til kantene for å fjerne eventuelle luftbobler og fordele tetningsmasse.
7

Sett et ark med voks papir over lappet området. Legg en flat gjenstand, for eksempel en bok eller treplate over voks papir. Legg en tung gjenstand på toppen av flat gjenstand. En gallon krukke fylt med vann eller sand er ideelt. La dette settet i 24 timer.
8

Fjern tung gjenstand, flat gjenstand, voks papir og gjennomsiktig tape. Sjekk kantene på lappen for å se om de er sikre. Hvis de ikke er det, legg et tynt lag med tetningsmasse rundt kantene for å sikre dem. La fugemasse satt i 24 timer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57085.html

Previous:
Next:

auto Bremser