Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fjerne og erstatte Venstre bak Brake Linje

med Brake linjer går fra distribusjon kloss under master sylinder til en proporsjonering ventil eller måling ventil, proporsjonering ventil kombinasjon. Noen biler har en fordeling blokk ved eller like før bakakselen. Hvis fjerning er nødvendig, les videre for å lære å fjerne og erstatte den venstre bakbrems linje. Du trenger
linje skiftenøkkel
Åpen end boksen slutten fastnøkkel
Jack står
Hydraulisk jekk
Car lift (valgfritt)
Vernebriller
Drip panner
Fender dekke
service manual
Vis flere instruksjoner
en

bremseslanger kan nås ved å heve bilen på en bil heis eller ved hjelp av en hydraulisk jekk og bukker. De fleste biler sitter for lavt for mekaniker å komme til dem. Pumpe bremsepedalen flere ganger for å fjerne eventuelle gjenværende trykket i bremseslanger. Når trykket er lettet, bruke bilen heis eller jack står å heve bilen og bruke en creeper til å arbeide under bilen.
2

Finn den bakre distribusjon blokk og bestemme størrelsen på den åpne end boksen slutten fastnøkkel for å koble fra venstre bakbrems linje fra distribusjon blokken. Hvis bilen din ikke har en bakre distribusjon blokk, vil den kjøre gjennom en kombinasjon ventil festet til master sylinderen i motorrommet. Bruk samme fremgangsmåte som du bruker for bakre distribusjon blokken og plasser dryppformen under master sylinder.
3

Place et drypp panne under bakre distribusjon blokken og under venstre bakbrems linjen tilkobling. Bruk åpne enden boksen slutten fastnøkkel til å skru montering mot klokken til det er løst fra foran eller bak distribusjon blokken.
4

Snu montering før den er løs nok til å slå for hånd. Bruke hånden til å fjerne montering fra distribusjon blokk og la væsken renne inn i drypp panner. Bruk din linje skiftenøkkel for å koble fra venstre bakbrems linje fra bremseslangen på venstre bakhjul hub. Igjen la væske igjen i kø for å renne ut.
5

Når bremsen linjen er løst fra sine beslag, må du finne noen montering klemmer som holder bremsen linjen til rammen rail. Bruk en flat spiss skrutrekker for å løsne festeklemmene så bremsen linjen vil være fri til å fjerne. Merk eventuelle slitasje merker på bremsen linjen. Disse er forårsaket av bremsen linjen gni mot montering klemmer eller rammen rail. Når du installerer den nye bremsen linjen, sørg for at kontaktpunktene forårsaker slitasje merker skilles ved hjelp bundle bånd eller plast linje dekker. Fjern bremsen linjen og sett til side.
6

En ny bremseslange kan kjøpes hos din lokale forhandler eller deler huset. Du kan også bruke en liten slange bender å bøye bremsen linje til samme form som den gamle linjen. Du må installere nye hylser på hver ende av den nye linjen. Installere den nye bremsen linje i samme posisjon som den gamle. Stå av bremsen linje for å hindre rubbing og stram alle festeklemmene.
7

Bruk åpne enden boksen slutten fastnøkkel til å koble beslag på hver ende av den nye bremsen linjen. Bruk din linje skiftenøkkel for å koble den nye bremsen linjen til venstre år bremseslangen. Pass på å ikke vri bremseslangen mens stramme montering.
8

Når du har sikret den nye bremsen linjen på plass, må du fjerne luften nå fanget i bremseslanger. Det finnes flere metoder for å fjerne luft fra systemet. Rådfør deg med service manual for året modell av bilen for å fastslå den anbefalte prosedyren. Når luften er fjernet, toppen av bremsevæske i master sylinderen. Bruk hydraulisk jekk for å senke bilen og ta ut jack stands. Hvis bilen din er på en heis, sakte senke heisen før bilen er nivået på gulvet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56845.html

Previous:
Next:

auto Bremser