Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte en Caliper i en Oldsmobile Alero


Med Oldsmobiles ut av produksjon, kan finne deler til en Alero være vanskelig. Hvis du må bytte ut en bremsekalippernes på Alero din, ta det til mekaniker og finne ut hva kompatible deler vil jobbe med det (som Pontiac grand am). Studere så mye du kan om denne type tjeneste før du tar den på deg selv. Du trenger:
Allen /pipenøkkel
Tire jern
Jack
Olje /væske pan
Fresh bremsevæske
Caliper for Alero
Replacement skiver
Liten gummi stykke
Bremseklosser
C-klemmen
Vis flere instruksjoner
Ta ut den gamle Caliper
en

Løft opp og lås bilen på en jack stå. Renne to tredjedeler av bremsevæske fra master sylinderen. Ta av dekk og hjul for å nå bøylen du trenger.
2

Koble bremseslangen fra bøylen ved å fjerne passkruene. Kast skivene til bolten. Plugg slangen med et stykke gummi for å hindre forurensning av bremsevæske.
3

Fjern kalipperens festebolter og inspisere tilstanden deres. De må kanskje byttes ut, også. Løft og ta bøylen fra knoke.
4

Ta bremseklossene utenfor bøylen. De bør nok bli erstattet i tillegg.
5

Inspiser bøylen støtte. Sjekk for rust og korrosjon som vil hindre bøylen reiser.
Installere et nytt Caliper
6

Fest nye bremseklosser til erstatning målepunktet. Installer bøylen på styring knoke. Koble til festeboltene og trekk dem til ca 23 fot pounds for de fremre kalippere, 40 fot pund til den bakre.
7

Koble bremseslangen til bøylen, ved hjelp av nye kobber skiver med monteringsbolten . Trekk til bolten til 35 fot pounds til 37 fot pounds.
8

Refill master sylinder. Luft bremsesystemet ved å åpne Utluftningsskrue og ha en assistent trykke på bremsepedalen for å fjerne luft fra systemet.
9

Sett hjulet og senke bilen. Test bremsene 'fasthet og drift, første stund stoppet og så på veien.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56887.html

Previous:
Next:

auto Bremser