Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Bleed Bil Bremser


Mange brems problemer kan spores tilbake til luft eller forurensning av hydraulisk væske. Blødning bremsene kan være rotete, og neppe hyggelig. Imidlertid kan gjøre det selv spare deg for en betydelig sum penger. Denne guiden tar deg gjennom prosessen trinn for trinn. Du trenger
Bremsevæske
Plastikkslange
Wrench (flare "nut /line" eller seks poeng socket)
Clear flaske
annen person til å hjelpe deg
Vis flere instruksjoner
en

Hjulet-blødning sekvensen er forskjellig avhengig av kjøretøy (front-eller bak-wheel-drive) og metode (ett eller to person). For de fleste bak-stasjonen kjøretøy, begynne på rattet minst nærmest master sylinder (vanligvis passasjersiden bak).
2

Fest den ene enden av plastrør til lufteskrue og sette den andre i en klar flaske, slik at kan du se noen luftbobler. Sprekk åpne bleeder med en skiftenøkkel mens hjelperen gjelder press på bremsepedalen.
3

Hold pumpes og tømmes linjene til luft bobler ikke lenger strømme gjennom plastrøret inn i flasken. Når luften har vært blødde ut av linjene, fortsetter å blø systemet til bare ny bremsevæske kommer ut.
4

Pass på å holde et øye på master sylinder, om du ikke ønsker reservoaret for å løpe tørr og tillate luft tilbake inn i systemet. For å hindre at dette skjer toppen av tanken med ny væske når det begynner å bli lav. Også holde lokkene på både master sylinder og flaske mens blødning knekkanvisninger, vil dette holde luften ut og væske i.
5

Etter blødning og rødme dine bremseslanger kast den gamle væsken skikkelig . Kontakt din lokale auto deler butikken som de vil ofte godta brukt væske og kast det trygt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56839.html

Previous:
Next:

auto Bremser