Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Slik fjerner bremseskiver Off av en Dodge RAM

Vurderer hva lokale bilverksteder og forhandlere lade i arbeidskraft avgifter, tenk på hvor mye penger du kan spare fjerne bremseskiver av din Dodge Ram. Selv om det tar deg en time eller lenger for å fjerne bremseskiver, vil du fortsatt komme ut billigere selv om du må kjøpe verktøy til å gjøre jobben. Du trenger
Floor jack
Jack står (2)
Hjulkile
1/2-inch stasjonen bryte bar
1/2-inch stasjonen socket sett (opp til 7 /8 tommer)
1/2-inch skralle
1/2-inch stasjonen justerbar momentnøkkel
Flathead skrutrekker
strikken
C-klemmen Kalkun baster
DOT 3 bremsevæske
benkhammer eller tung gummihammer
Dikes
Vis flere Instruksjoner
Slik fjerner bremseskiver Off av en Dodge RAM
en

parkere Dodge Ram på en flat asfaltert underlag. Sett på parkeringsbremsen og slipp panseret låsen. Plasser en bremseklossen bak en av bakhjulene. Åpne panseret og fjerne halvparten av bremsevæske fra master sylinderen reservoaret med en kalkun baster og kast ansvarlig. Sett på master sylinder cap sikkert.
2

Bryt slepe nøtter løs på begge forhjulene ved hjelp av bryte bar og en stikkontakt. Noen lug nuts på Dodge Rams kan ta en 7/8-inch socket eller en 22 mm kan brukes.
3

Løft fronten av Dodge Ram med gulvet jack og plasser bukker under akselen for 4-hjulstrekk eller under kontroll armene for to-wheel drive. Fjern lug nuts og hjul.
4

Fjern kalipperens bolter, med skralle og en stikkontakt. Lirk bøylen av med flat skrutrekker og henge med strikk ledningen for å støtte den til spiralfjær eller ramme. Fjern elektrodene og komprimere stempelet av bøylen innover ved hjelp av C-klemmen. Stram C-klemmen sakte helt til den når bunnen.
5

Fjern kalipperens anker bolter og bøylen anker bruker skralle og en stikkontakt. Boltene skal være stramt.
6

Fjern rotoren retainer ringer (hvis den finnes) på to av de slepe studs. Du kan klippe disse av med et par av diker og ikke trenger å erstatte dem for reinstallering.
7

Fjern rotoren. Hvis rotoren er rustet hardnakket til navet, er du nødt til å bestemme hvordan de skal skille it.If du erstatter rotoren, kan du være mer vellykket å slå det av ved hjelp av en ball-peen hammer og slå den på flat av finnene i en ytre og indre bevegelse med hammer.If du fjerner det for å maskin det eller gjenbruk rotoren, er du nødt til å være mye mer delikat slik at du ikke skader den. Slå den på samme måte, men bruke en tung gummi klubbe stedet for en hammer. Din suksess kommer til å bli lavere, og du er nødt til å bruke mer fasthet og besluttsomhet, men diligence vil lønne seg.
8

Gjenta trinn 4 til trinn 7 for rotoren på den andre siden , hvis det er ønskelig.
9

sette alt sammen igjen for ved å reversere trinnene. Hvis du erstatter rotorene, sørg for å spraye dem med en kvalitet brems renere å vaske av klebrig belegg som kommer på dem. Trekk til caliper anker bolter med skiftenøkkel og en stikkontakt på 110 fot-pounds for en 1500 Ram eller 230 fot-pounds for en 2500 Ram. Plasser hjulene og slepe nøtter tilbake på når du er ferdig og trekke til mutrene tettsittende. Senk Ram og trekk til mutrene 140 fot-pounds med momentnøkkel og en stikkontakt.
10

Pump foten bremsepedalen før det føles normalt når du er ferdig. Dette hjelper til å gjenopprette hydrauliske trykket til målepunktet stempler. Etter at du har pumpet pedalen, kontrollerer og justerer bremsevæske i master sylinderen ved bare å legge ny DOT 3 bremsevæske. Frigjør parkeringsbremsen, ta av hjulet chock og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57124.html

Previous:
Next:

auto Bremser