Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan Endre bak Trommelbremser på en Nissan Sentra

Selv om de ikke er så lett å erstatte som skivebremser foran, kan de bakre trommelbremser på din Nissan Sentra fjernes og erstattes i komforten av oppkjørselen din med riktig verktøy. Det tar noen hånd fingerferdighet og noe teknisk know-how, men det er absolutt et oppnåelig oppgave hvis du lar deg selv nok tid. En anbefaling til nybegynnere er å fjerne både trommer først og la den ene siden sammen intakt med sko og maskinvare som en referanse til den andre siden. Fjern sko og maskinvare, så når du installerer, har du et sett intakt å gå se på og hjelpe finne ut hvordan å sette det sammen igjen og hva fjærer gå der. Du trenger
Floor jackJack stands (2) Wheel chock1/2-inch stasjon bryte bar1/2-inch drive metriske socket set1/2-inch stasjonen ratchetTwo 8 (bredde) med 1,25 millimeter (pitch) boltsBrake sko holderen våren toolBrake våren pliersDikesSilicone brems lubricantBrake ren sprayShop rags1 /2 tommers stasjon justerbar momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Park sentra på et flatt, jevnt asfaltert eller betong overflate. Sett bilen i park eller gear.
2

Plasser en bremseklossen foran ett av forhjulene. Bryt hjulmutrene løs på begge bakhjulene. Ikke løsne slepe nøtter for mye og ikke fjerne dem.
3

Løft baksiden av sentra med gulvet jack og plassere en jack stå under rocker panel på den siden. Gjenta fremgangsmåten for den andre siden slik at hele bakakselen er forhøyet. Fjern lug nuts og hjul fra begge sider.
4

Skru inn to 8-by-1,25 millimeter bolter i de små hullene i nærheten navet på forsiden av trommelen. Stram dem innover med skralle og socket vekselvis. Tre omdreininger på en bolt, deretter tre svinger på den andre. Dette vil trekke trommelen fra navet. Fjern trommelen når den bryter fri fra navet og fjern skruene. Gjenta denne prosedyren for den andre trommelen.
5

Løsne fjærene på hver sko på venstre bakhjul først bruker holdefjæren verktøy i den ene hånden mens du holder låsepinnen ligger på backing plate med den andre. Snu holdefjæren verktøyet til venstre, til åpningen i koppen av de holdefjæren utgivelser fra pinnen. Gjenta dette trinnet for det andre holdefjæren på den andre skoen.
6

Fjern øvre og nedre returfjærer som kobler skoene sammen og regulatoren våren helt nederst ved hjelp av brems våren tang og eller diker. Hele bakbrems forsamlingen vil nå falle fra hverandre. La høyre side intakt som en referanse til aide i å sette venstre sammen igjen.
7

Fjern låseringen fra toppen av påhengsmotoren sko (nærmest bak på bilen) ved hjelp av diker å lirke den av. Fjern vaskemaskin og fjerne påhengsmotoren skoen.
8

Fjern linjalen fra forsamlingen og sørg for å ta notat hvordan fjernet det for å erstatte det på samme måte. Det anbefales å ta regulatoren fra hverandre, rengjør den og bruke smøremiddel på gjengene inni før du installerer.
9

Spray backing plate med brems rent og spray trommer ut med brems ren. Tørk av tre kontaktpunkter (for hver sko) på backing plate at skoene kontakt og bruke en liberal belegg av silikon brems smøremiddel til disse punktene.
10

Sett påhengsmotoren sko først, sette driftsenheten pin inn i veksle spaken gjennom hullet i skoen og låse det inn med en vaskemaskin og låseringen. Mens du holder den på plass, erstatte hold-down pin gjennom hullet og erstatte holderen våren og cup bruke bremsen holdefjæren verktøy, til åpningen i koppen strømmer gjennom hodet på bolten og slå verktøyet 1/2 omdreining for å låse den på plass. Gjenta dette trinnet for inboard pad.
11

Bytt øvre og nedre adjuster fjærer for å holde skoene på plass. Bytt regulatoren. Du vil fortsatt kunne manipulere skoene fra hverandre for å få plass i regulatoren. Sørg for at regulatoren spaken er på plass på riktig måte. Se i høyre side hvis du må.
12

Sett regulatoren våren. Ikke installer trommelen ennå før du har fullført høyre side slik at du kan se på venstre side på nytt om nødvendig.
13

Når begge sider er ferdig, skyver de nye trommer (eller gamle trommer hvis du ikke erstatte dem) på de bakre sko. Hvis trommelen glir lett, slår star-hjulet på regulatoren tre eller fire klikk for å utvide skoene fra hverandre og settes trommelen på igjen. Gjør dette til trommelen måtte settes på skoene med en liten bit av makt. Ikke for mye kraft, men hvis du kan skyve trommelen tilbake av lett, må du justere skoene utover litt mer.
14

Skift hjul og hjulmuttere. Trekk til hjulmutrene så tight som du kan med hjulene forhøyede og senk sentra. Trekk til hjulmutrene i en alternativ måte ved hjelp av justerbar momentnøkkel satt til 80 fot pounds.
15

Fjern bremseklossen og prøvekjøring.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57108.html

Previous:
Next:

auto Bremser