Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremsene på en Saturn

Bremsene på din Saturn utfører en viktig funksjon for ditt kjøretøy. Når hydraulisk trykk presses gjennom metall brems linjer, presser det mot et stempel i bøylen som igjen presser bremseklossene mot bremse rotoren til å bremse ned bilen din. Når bremsene på din Saturn er 1/8-tommers tykk, må du kontrollere og erstatte dem. Du trenger
3/8-inch pipenøkkel med socket set
Gummiklubbe
Zip bånd
C-klemmen
Skrutrekkere (flat og Phillips head)
Nye bremseklosser og rotorer
Tire fastnøkkel
3-tonns jekk med to bukker
Shop rag
Brake deler renere
Tråd locker
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner

en

Løsne mutrene på førersiden hjul med momentnøkkel. Vri nøkkelen mot klokken 1/4 grad. Hvis du skal endre passasjersiden bremser, vil du ønsker å gjenta denne prosessen for passasjersiden hjulet.
2

Jack Saturn opp, ved hjelp av de fremre jack punkter på kjøretøyet. Den fremre plugg punkt vil være lokalisert bak radiatoren i midten av kjøretøyet. Plasser bukker under rammen av Saturn og senk den ned på tribunen.
3

Fortsett å løsne mutrene du begynt å løsne på førersiden, fjerne slepe nøtter og hjulene. Unbolt bunnen caliper montering bolt og fjerne det. Løsne den øverste bøylen montering bolt men ikke fjern det. Sving bøylen opp av rotoren. Fest bunnen av bøylen til spiralfjærer av suspensjon med zip bånd. Trekk pads ut av målepunktene.
4

Place ansiktet av den gamle bremsekloss over caliper stempelet og sette C-klemmen over matten og caliper forsamlingen. Stram C-klemmen og tvinge stempelet tilbake i bøylen. Kontroller at gummistempel boot folder trekkspill stil i bøylen og ikke vri ikke eller rippe.
5

Installer nye bremseklosser i bøylen. Putene på din Saturn vil bare passe på en orientering. Monter bøylen og sette hjulet på igjen, stramme mutrene ned i en krysser mønster. For eksempel stramme en lug mutter og stram til mutteren motsatte av det en. Installasjonen er det motsatte av fjerning.
6

Senk bilen til bakken og trekk til mutrene med 100-fots lbs. Pump på bremsepedalen for å gjenopprette bremsetrykk. Du må kanskje å pumpe pedalen noen ganger for å gjenopprette trykk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57219.html

Previous:
Next:

auto Bremser