Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan fikse Fastlåste Bremser

Fikse beslaglagt bremser kan bare være fullført om du kan finne ut hva som fikk dem til å gripe. En stikker eller fast caliper stempel, en pad fast i en tykkelse anker, en tett bremseslange eller en frossen lysbilde kan forårsake anfall i skivebremser. Over justerte sko, en feil fungerende parkeringsbrems system, en frossen hjulet Sylinderboringens eller en brukket eller dislodged komponent kilt mellom skoen og trommelen kan alle være ledende årsaker å tromme brems anfall. Du trenger
Kjøretøy lift
Caliper stempel verktøyet
Vinklet dør jeksel og overhaling plater
Impact pistol
Impact socket satt
Stålbørste
Høy temperatur brems smøremiddel
Acid pensel
Caliper krok
Hammer
lirke barer
Bremsejustering verktøyet
Skrutrekkere
4 bremseslangen linjen låser
Vis flere instruksjoner

1

Løft bilen (i friløp) på et kjøretøy lift slik at hjulene til å suspendere. Test hvert hjul for å finne ut hvilke hjul eller hjul har drag eller vil ikke slå for hånd. Fjern hjulkapsel, og deretter fjerne hjulmutterne med en slagbormaskin og stikkontakt. Ta av hjulet.
2

Inspiser bøylen på skivebremser først. Fjern kalipperens bolter og lirke bøylen av rotoren og pads med en lirke bar. Hvis bøylen kommer av hardt uten bremsene blir anvendt, er en tykkelse stempel mest sannsynlig å skylde. For å sjekke stempelet, feste bøylen til bilen med en tykkelse kroken. Ta elektrodene hvis de er festet til bøylen. Inspisere pads. En klar indikasjon på fast bremsene er for tidlig slitasje av bremseklosser. Komprimere stempelet av bøylen med en tykkelse stempel verktøyet. En stor C-klemmen ville fungere også. Hvis bøylen ikke trekkes stempelet tilbake inn i boringen, har det grep og må skiftes ut. Sett på bøylen og lufte det hydrauliske bremsesystemet.
3

Inspiser kalipperens lysbilder hvis stempelet trukket riktig. Caliper lysbilder kan også bli forurenset eller de beskyttende gummi støvler kan sprekke og la vann, rust, sand og andre korrosive elementer å gripe kalipperens lysbilder. Hvis du klarer å fjerne lysbilder (det vil være noe vanskelig), kan du rengjøre dem grundig av med dør jeksel (eller en benk jeksel med en stålbørste hjulet fungerer bra) og på nytt brems smøremiddel til dem. Installere dem, erstatte den kompromitterte beskyttende gummistøvler og retest bøylen etter utskifting.
4

Lirk putene ut av bøylen anker for kjøretøy som bruker pads ikke festet til bøylen. Når elektrodene er på plass, blir en høy temperatur brems smøremiddel påføres kontaktpunktene til ankeret. Dette gjør at pads å flytte frem og tilbake når bøylen stempelet er brukt og sluppet. Fordi bremsene blir utsatt for elementene i ugunstige værforhold, er det vanlig at smøremiddel vasker bort og rust og korrosjon satt i. Dette kan føre til at tappene på putene backing plater å gripe inne kalipperens ankere. Fjern ankrene og pads. Rengjør kontaktpunktene til rust og korrosjon bygge-up med en vinklet die jeksel og en overhaling plate eller en stålbørste. Fjern rangle klipp og rengjør kalipperens poeng under klippene. Bremse litt glidemiddel under og på de rasle klipp. Erstatte klossene, erstatte ankeret og deretter erstatte bøylen. Retest.
5

Inspiser justering av bakbremsene. Fjern gummi pluggen (hvis tilgjengelig) fra backing plate av trommelbremser. Sett inn en brems-justering verktøy i koøye sammen med en skrutrekker til å skyve regulatoren holderen unna. Slå den interne stjerne hjulet tilbake av den bakre sko adjuster og prøve å slå hjul. Hvis du klarer å fortsette å omstille stjernen hjulet til du kan enkelt fjerne trommelen og inspisere justering mekanisme. Disse kan fjernes enkelt. Rengjør gjengene på regulatoren, påfør en liberal mengde smøremiddel eller anti-seize compound og montere.
6

Inspiser bakbremsene, når trommelen er fjernet. Hvis en komponent faller ut av trommelen eller fra trommelen når trommelen bremser er trukket ut, kan beslaget av bremsene ha blitt forårsaket av denne del, som blir klemt fast mellom trommelen og en sko. Sjekk trommelen for scoring og skoen for skade. Bytt komponenten; erstatte sko hvis nødvendig. Maskinen trommelen eller erstatte trommelen, om nødvendig.
7

Trykk i boringene i hjulet sylinderen innover (en av gangen) med en skrutrekker for å avgjøre om boringer står fast. Det hydrauliske trykket i bremsesystemet skal tillate boring for å utvide tilbake utover å kontakte horn av skoen. Hvis du komprimerer boringen og det kommer ikke tilbake, eller du kan ikke komprimere hullet, deretter hjulet sylinder har sviktet og må skiftes. Sett på hjulet sylinder og luft bremsesystem.
8

Sjekk flyten av bremsevæske til bleeder skruene på beslaglagt hjulet. Dette vil avgjøre om det hydrauliske bremsevæske er riktig fungerer. Har noen pump på bremsepedalen fire ganger og åpne lufteskrue med en hånd skiftenøkkel. Hvis ingen væske kommer ut av lufteskrue, fjern det. Ha hjelperen skritt på bremsepedalen igjen. Hvis væske kommer ut, erstatte lufteskrue eller rense den. Hvis væsken fortsatt ikke kommer ut, erstatte lufteskrue og koble bremseslangen. Trykk på pedalen igjen. Dersom væsken ikke kommer ut eller knapt renner ut, bør bremseslangen byttes. Luft bremsesystemet som helst du erstatte en hydraulisk brems komponent.
9

Inspiser master sylinder og makt brems booster. Å avgjøre en dårlig master sylinder, plassere en bremseslange lås på hver bremseslangen på alle fire hjul. Har noen skritt på bremsepedalen og ta en linje lås gangen. Pedalen skal være høy og hard til linjene er fjernet og deretter lett trykk vil slippe ut hver linje lås fjernet. Dersom pedalen synker til gulvet under fjerning av en linje-lås, er det en hydraulisk problem med den aktuelle hjulet. Hvis pedalen er fortsatt høy og vanskelig når alle linjer låser er fjernet, kan master sylinder være problemet. Sjekk vakuum linje for brems booster. Erstatte master sylinder og lufte systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57218.html

Previous:
Next:

auto Bremser