Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan erstatte bremselysene på en Ford


Som alle andre type lys, bremselys ikke vare evig. Erstatte dem på en bil for eksempel en Ford kan virke skremmende. Heldigvis bremselys, i motsetning til bremser selv, kan erstattes på Fords raskt og enkelt. Du trenger
Wrench
Tenger
skrutrekker Vis
Lyspærer
Mer Instruksjoner
Bytt Brake Light i en Ford Car
1 < p> Finn bremselys forsamlingen. Dette er funnet i bagasjerommet på bilen, og du må trekke til side slimhinnen i bagasjerommet for å få tilgang til den.
2

Løsne og fjern de tre nøtter som kobler bremselys forsamlingen til baklykt festebolter.
3

Fjern bremsen lett montering ved å trekke den ut av Ford kroppen. Unngå å skrape den mot sidene, da det vil skade lakken.
4

tak i lyspære socket og vri den mot klokken til kontakten kan fjernes fra forsamlingen. Pass på å ikke bruke for mye kraft når vri kontakten for å unngå å skade det eller bryte lyspære.
5

Trekk lyspæren ut av bremselys kontakten. Bremsen lyspære for en Ford har ikke en tråd på sin base, så det krever ikke blir vridd ut.
6

Skift lyspæren med en av samme wattstyrke. Skyver den forsiktig, men bestemt.
7

Vri kontakten tilbake i bremselys forsamlingen. Den kontakten har en indeksering fane på det som må være på linje med det tilsvarende sporet på bremsen lett montering, og snu kontakten med klokken for å låse den på plass.
8

Sett på bremsen lett montering i sin bolig. Plasser mutrene på festeboltene og stram dem. Bytt stammen foring og lukke bagasjerommet.
9

Forstå at hver Ford bil har små forskjeller. Før du fjerner bremselys forsamlingen på hver bil, ta deg tid til å undersøke hvordan den holdes på plass og hva du trenger verktøy for å fjerne den.
Bytt bremselysene på en Ford Pickup Truck

10

Åpne bakluken av pickup lastebil. Dette vil avsløre avdelinger der bremselys forsamlinger er lagret, er hver av dem holdes på plass av to skruer.
11

Løsne og fjern skruene som holder bremselyset forsamlingen på plass. Sett skruene på et trygt område for å hindre tap.
12

Trekk ut bremselys forsamlingen. Være sikker på å unngå å trekke forsamlingen ut i en vinkel for å unngå riper i maling, en feil som vil være mer tydelig på en pickup lastebil enn i bagasjerommet på en bil.
13

Tvinn lyspære socket ligger i bremselys forsamlingen mot klokken for å fjerne det. Deretter tar du tak i lyspære og trekk den ut. Siden lyspære ikke har tråder, skru det ikke er nødvendig.
14

Skift lyspæren med en som har samme effekten. Skyv den i stikkontakten, men uten å bruke for mye kraft.
15

Sett kontakten inn i bremsesystemet lett montering. Finne ut hvordan å stille opp kontakten fanen med tilsvarende sporet i bremselys montering og deretter vri den mot høyre til kontakten låses på plass.
16

Sett på bremsen lett montering i Pickup kroppen . Sett skruene inn sine koble hullene og stram dem.
17

Lukk bakluken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56819.html

Previous:
Next:

auto Bremser