Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Hvordan justere en Emergency Brake


nødbremsen anses unødvendig fram til punktet når hydrauliske bremser mislykkes eller bilen begynner å rulle nedover en bratt bakke. En nødbrems er strengt mekanisk, i motsetning til den plate eller trommelbremser funnet i hjulet brønner, som er hydraulisk. Den mekaniske natur i nødbremsen betyr også at, i motsetning tromme eller skivebremser, krever det en og annen justering. Du trenger
Ratchet
Wrench satt
Skrutrekkere
Vis flere instruksjoner
Test Emergency Brake
en

Finn en bakke eller skrånende vei og deretter begynne å engasjere seg i nødbremsen.
2

Bestem når nødbremsen begynner å engasjere seg. På en vanlig bil, bør i nødbremsen begynner å koples inn når det er trykket en tredjedel av veien. Etter den tid har det blitt trykket to tredjedeler av veien, bør det være fullt engasjert og stoppe bilen.
3

Kontroller at nødbremsen er fullt engasjert av den tiden det har blitt trykket helt inn. Hvis bremsene ikke er fullt engasjert før det har blitt trykket helt inn, må den justeres.
4

Rådfør deg med brukerhåndboken for å finne ut om nødbremsen er ment å begynne og avslutte sitt engasjement syklus på punkter annet enn en tredjedel og to tredjedeler av veien ned.
5

Gjenta denne testen en gang i året for å sikre maksimal effektivitet av bremsene.
Juster Emergency Bremser
6

Hev bilen på en bil lift. Mens du bruker en bil jack kan være fristende, ikke bruk den. En bil jack er altfor ustabil til riktig støtte en bil for lang og bør minst være forsterket med sikkerhet stands.
7

Finn nødbremsen justering. Det vil bli funnet under bilen, omtrent i området der nødsituasjon bremsepedalen ligger i det indre av bilen.
8

Juster nødbremsen ved hjelp av enten en skrutrekker eller en skiftenøkkel, avhengig av merke og modell av kjøretøyet. Bremsen linjen vil være synlig og i de fleste tilfeller må strammes. Dette kan oppnås ved å slå i nødbremsen justering slik at linjen blir strammere.
9

Test i nødbremsen igjen ved parkering på en skrånende vei og engasjere i nødbremsen, igjen merke på hvilket punkt det engasjerer når det er trykket og på hvilket punkt det er fullt engasjert.
10

Gjenta justeringen prosessen til nødbremsen vil engasjere riktig. Pass på å ikke justere i nødbremsen for stramt, eller det vil alltid være engasjert, noe som vil skade hydrauliske bremser samt i nødbremsen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/56818.html

Previous:
Next:

auto Bremser