Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> auto Bremser >> Content

Bil Bremser Forklart

Når du trykker på bremsepedalen på bilen din, er det flere ting som skjer. Styrken av foten på pedalen er multiplisert og omdannes til trykk, at trykket blir overført gjennom systemet, og friksjon omdanner kinetisk energi til varme. Da bilen bremser eller stopper avhengig av hvor mye kraft du søker. En kompleks sekvens av hendelser fører opp til dette. Brake Pedal Funksjon

Bremsepedalen er en enkel klasse 2 spaken festet til master sylinder stempel av en stang. Som force brukes på bremsepedalen, multipliseres gjennom innflytelse. For eksempel har bremsepedalen på en 95 Mustang et forhold på 3 til 1. Kraften er multiplisert med 3, blir dvs. en styrke på 100 psi 300 psi på master sylinder.
Master Cylinder

master sylinder konverterer kraft inn i systemet press . Stangen feste pedalene til hovedsylinderen, beveger hovedsylinderen stempel ned i boringen i hovedsylinderen. Det viktigste å huske på her er Pascals lov. Det fremgår at væskene er praktisk talt ikke-komprimerbart, og en hvilken som helst kraft som påføres et lukket hydraulisk system vil merkes like og umiddelbart gjennom hele systemet. Så, er bremsevæske tvang, under press, ned boringen av master sylinderen ved å flytte stempelet inn i resten av systemet.
Kombinasjon Ventilfunksjon

ventil kombinasjon er den neste del av systemet, og det gjør det mulig å kontrollere hvor stor belastning på hvert hjul, og når den er påført. Uten ventil kombinasjon, vil kjøretøyet må designes med samme vekt, og identiske brems sammenstillinger, ved alle fire hjul.

Ventil kombinasjon er bygd opp av tre typer deler. Først, er trykkforskjellen bryter den delen som slår på en brems varsellys når en del av systemet svikter. Så lenge væsketrykket er likt på begge sider av systemet, er sentrert kontakt i bryteren og ingen lampen lyser. Hvis en side av systemet har et trykkfall, vil det høyere trykk på den annen side av systemet lagre kontakten og gi et grunnlag for lyset som skal belyses. Alle kombinasjon ventiler har denne funksjonen.

Den andre delen er proporsjonering ventilen. Denne delen senker hydrauliske trykket til bakbremsene, bedre brems skjevhet og kontroll under kraftig oppbremsing. Mens noen proporsjonering ventiler er funnet i kombinasjon ventil kan det også finnes i utløpet av hovedsylinderen, eller på den bakre boggi i stedet.

Den siste delen kombinasjonen ventil kan inneholde er doseringsventilen. Denne ventilen holder seg press fra bremsene foran til bak tromme bremse sko overvinne returfjær spenning og ta kontakt med trommelen. Dette hindrer Frambremsen lock-up i løpet lys pedal program under glatte kjøreforhold.

Kombinasjonen ventil kan inneholde alle eller noen av disse delene, avhengig av bremsesystemet design.
Calipers og Wheel Cfylinders

calipers og hjulet sylindere er de hydrauliske utgang deler av bremsesystemet, og multiplisere press mens søknad kraft til pads og sko.
p Som trykket fra kraft bremsepedalen søknaden kommer inn bøylen den møter opp med den andre delen av Pascals lov. Utgangen kraft er direkte proporsjonal med forholdet mellom en inngående stempel diameter til utgang stempel diameter. For eksempel, dersom diameteren av master sylinderstemplet er en tomme og diameteren av bøylen er stempelet 2 inches, og vi antar en inngang styrke på 100 psi, så produksjonen vil være 200 kPa. Dette er mengden av fastspenningstrykk putene har på rotoren.
Konklusjon

kraft av pads klem på rotoren, eller sko å trykke mot trommelen, Nå kan konvertere den kinetiske energi av den bevegelige kjøretøy til varmeenergi. Som den kinetiske energien omdannes, er mindre og mindre av den tilgjengelig for konvertering, og bilen bremser og til slutt stopper.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/auto-brakes/57307.html

Previous:
Next:

auto Bremser